Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kislányom mit láthatott?

Kislányom mit láthatott?

Figyelt kérdés

Tegnap este 4 éves kislányom /aki nem néz nem neki való filmet, mesét/ felébredt és sikítva sírt és apja magához ölelte de ö csak kiabálta anya anya, oda mentem hozzá átöleltem, nyugtatgattam, remegett mint a kocsonya. Megkérdeztem mi a baj? azt mondta anya téged akarnak azt akarják menj haza. Kérdeztem kik? azt mondta a szellemek, ilyenkor megkérdeztem hol vannak és azt mondta mögöttem.

Ekkor mondtam neki, hogy megkérjük szépen hogy menjen el. Valóban kértem szépen a "szellemet", hogy menjen el. Kérdeztem látod még és ekkor már teljesen megnyugodva mondta ,hogy nem elmentek már, és egyből vissza is aludt.

Reggel kérdeztem és nem emlékezet semmire.

Nem ez volt az első eset, hogy éjszaka felébred és sikítva sír és fél de eddig amikor kérdeztem mi a baj mindig csak halandzsázott/ mindig mosolyogtunk szerencsétlen gyereken a férjemmel vajon milyen nyelven beszélhet/.

Egy másik eset kb 2 éves volt/ ekkor még nem nézet még mesét sem a tv-ben/ amikor egy fekete kalapos bácsit látott az ablakban akitől félt, azt is hasonló kép elküldtem mind tegnap este, azóta se látta a fekete kalapos bácsit.

Szelemet láthatót valójában?

Vagy félálomba lehetett?

Valakinek hasonló tapasztalata???

Köszönöm!!

2012. aug. 1. 17:41
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm hogy megint megtiszteltél tök fölösleges válaszoddal, de kérlek ne pazarold rám az értékes idődet!

Nem kértem meg senkit arra hogy higgyen nekem, és arra se hogy nem! Minden választ elolvastam és megköszöntem.

Ahhoz nincs jogod hogy meghazudtolj és ezt ki is kérem magamnak, mint ahogyan azt is amit a gyerek vállalásomról írtál.

Mond azért vagy gyakorin h azokat a pihent agyú emberkéket kiszűrd akik kamu történeteket írnak le??? Nincs jobb dolgod?

Nyitott vagyok mindenre és nem határolódok el semmitől.

Fél álomba volt akár rosszat is álmodhatott így van, csak hogy honnan veszi a szellemeket amikor ilyen mesét nem is nézhet, meg amit ma álmodott hogy a folyóba vér volt. Honnan vesz ilyeneket a pici ártatlen lelkével?!

De mindegy kérlek utolsó ne foglakoz a kérdésemmel!!!!!

Hülye vagyok hogy fel veszem, de bánt hogy meghazudtolnak!

Mindegy!!

Legyen szép napod és ahelyett hogy engem piszkálsz , hazudtolsz és kétségbe vonod érettségemet az anyaságra, kérlek ezeket az energiáidat inkább fordítsd a Magyarok szurkolására az olimpián!!!!!!

2012. aug. 2. 11:32
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Hihető is a történet, nem az baj, hanem, hogy el lett értelmesen magyarázva mi történt, de te azt AKAROD hinni, hogy szellem volt. Ezzel volt problémám.
2012. aug. 2. 11:37
 23/39 anonim ***** válasza:
33%
Kedves utolsó kommentelő! Nem csoda hogy már kezdi azt hinni hogy szellemek vannak a háttérben amikor ilyen megmagyarázhatatlan dolgok történnek! És egy 4 éves kislány csak nem talál ki ilyen dolgokat főleg ha csak mesét néz és nem hinném hogy a mesékben véres dolgok lennének.
2012. aug. 2. 11:41
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

"nem hinném hogy a mesékben véres dolgok lennének."

Elég rosszul hiszed.

[link]

[link]

2012. aug. 2. 13:02
 25/39 anonim ***** válasza:
17%

A gyerekek valóban érzékelnek más energiákat is, olyanokat amiket a felnőttek azért nem, mert nem hisznek benne!

Egyébként a fekete kalapos bácsiról kérdezz még a kislányodtól, ugyanis ha megnyúlt végtagjai voltak öltönyben volt és nem volt arca akkor lehetséges, hogy a Slender man-ről beszél, ami eléggé nagy szar ügy!

2012. aug. 2. 13:29
 26/39 anonim válasza:
0%
Szellemek léteznek, ez biztos! Ha a gyermeked ilyeneket lát ne tiltsd, hanem járj utána mit látott, hadd meséljen róla. Érezzétek magatokat különlegesnek, nem mindenki lát át a túlvilágba.
2012. aug. 2. 13:49
 27/39 A kérdező kommentje:
Na most azok a véres mesék az animaxon mennek és addigra az én lányaim már alszanak egyrészt másrészt pedig annyira idegesítő és gusztustalan japán F.s hogy nem is láthatta mert mi se nézünk ilyet az apjával!!!!
2012. aug. 2. 14:03
 28/39 anonim ***** válasza:
Csak könnyű összekeverni a rendes rajzfilmekkel.
2012. aug. 2. 14:06
 29/39 A kérdező kommentje:

Slender man-es válaszoló nem tudom már kikérdezni mert ekkor éppen h 2 éves volt és már nem emlékszik rá. Illetve valamikor vissza kérdeztem rá h emlékszik e de már láttam rajta, hogy nem és csak mondta h igen.

Szóval ezt már nem tudom meg Hál Isten :)

De Köszönöm a válaszod és neked is előző véres mese belinkelő csak elfejtettem a válasznál megköszöni.

2012. aug. 2. 14:11
 30/39 A kérdező kommentje:
# 23 Köszönöm neked is a választ!
2012. aug. 2. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!