Kislányom mit láthatott?
Tegnap este 4 éves kislányom /aki nem néz nem neki való filmet, mesét/ felébredt és sikítva sírt és apja magához ölelte de ö csak kiabálta anya anya, oda mentem hozzá átöleltem, nyugtatgattam, remegett mint a kocsonya. Megkérdeztem mi a baj? azt mondta anya téged akarnak azt akarják menj haza. Kérdeztem kik? azt mondta a szellemek, ilyenkor megkérdeztem hol vannak és azt mondta mögöttem.
Ekkor mondtam neki, hogy megkérjük szépen hogy menjen el. Valóban kértem szépen a "szellemet", hogy menjen el. Kérdeztem látod még és ekkor már teljesen megnyugodva mondta ,hogy nem elmentek már, és egyből vissza is aludt.
Reggel kérdeztem és nem emlékezet semmire.
Nem ez volt az első eset, hogy éjszaka felébred és sikítva sír és fél de eddig amikor kérdeztem mi a baj mindig csak halandzsázott/ mindig mosolyogtunk szerencsétlen gyereken a férjemmel vajon milyen nyelven beszélhet/.
Egy másik eset kb 2 éves volt/ ekkor még nem nézet még mesét sem a tv-ben/ amikor egy fekete kalapos bácsit látott az ablakban akitől félt, azt is hasonló kép elküldtem mind tegnap este, azóta se látta a fekete kalapos bácsit.
Szelemet láthatót valójában?
Vagy félálomba lehetett?
Valakinek hasonló tapasztalata???
Köszönöm!!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Annak is aki megért és próbál segíteni és annak is aki lehülyéz! Hisz ki tudja kinek van igaza :D
Azt tudom h a kislányom valamitől retteg és olyanokról beszél amit nem is ismerhet mivel csak ritkán néz tv-t akkor is csak mini maxot és hupikéket.
Ez a "kalapos embert látott az ablakban 2 évesen" sztori 1 hete már fent volt itt ezotériában. Legalább vmi újat találnál ki.
De ha még igaz is lenne, és egy szellem azt akarná h menj el, s Te azt mondod h légyszi távozzatok, akkor elmennének? Mert te azt mondod? Ugyan.
Máskor vmi jobb sztorit pls:) És ne ismételd meg ezt a kalaposat harmadjára:)
az álma hatása alatt volt
pl.:mikor még kisebb voltam,azt álmodtam,hogy 2 idegen nővel ülök egy zöld kanapén,és nem tudok felébredni....
aztán beszélek álmomban elég furákat,és másnap reggelre nem is emlékszem rá... az álom egy érdekes dolog,állítólag,ha vlki színesben álmodik,az valóra válik...nos,ki tudja ;)
Köszönöm a válaszokat!
Ma este is ugyan úgy sírt ....de mindegy nem írom le mi volt mert itt cs. hülyének néznek! Tisztelet a kivételnek!!!!
A Fekete kalapos Bácsiról nem olvastam sehol, de kösz h mondtad most utána nézek.
Én viszont ha jól emlékszem már tettem fel kérdést a fekete kalapos bácsiról , de az nem mostanában volt.
Mondom nem kell semmit elhinni amit írok, meg értem, ez egy anonim oldal és még nevem sincs, így ráad azt kamuzhatnék be amit csak akarok.
De nem teszem!!!! 26 éves nő vagyok két kicsi kislánnyal, nem szokásom rajtuk kívül másnak mesélni!
De mindenkinek szíve jóga hinni nekem vagy nem!!!!
Igazat mondok, nekem tiszta a lelkiismeretem.
De mindegy szép napot mindenkinek!!!!
Kedves # 13! belinkelnéd nekem azt a kérdést ha nem gond! Nem lógok állandóan gyakorin és most sincs sok időm mert viszem a gyerekeket játszani.
Ha nem gond akkor nagyon szépen meg köszönném! Ha még is gond akkor vedd semmisnek a kérésem!
Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!