Lehetséges hogy a barátomat megszállta az anyukája? Bővebben lent.
Anyukája 5 éve meghalt és folyamatosan álmodik vele.
Egy balatoni éjszakán hajnalba értünk haza a szállásra, én, unokahúga + ő
És miután leültünk a teraszra elkezdett sírni, fiú létére hogy mennyire hiányzik az anyukája..a húga elkezdte nyugtatni hogy biztos itt van vele.. érzi.. stb
Erre egy fajta képszakadása volt a barátomnak.. a húga szemébe nézett és elkezdett teljesen más szókinccsel beszélni hozzá.. hogy te szép vagy, hogy megnőttél, büszke vagyok rád, utoljára pelenkás korodba láttalak.
Én ott ültem és csak bámultam.. a húga már sírt
Aztán hirtelen abba maradt..
A barátom ledermett.. azthittük elvesztette az eszméletét.. elmentem a konyhába leöntöttem vízzel.. és felkelt.. elkezdett remegni.. és mondta hogy bizsereg a keze
Akkor szokott bizseregni ha anyukájával álmodik
Oda adtam neki a puloveremet.. és utána mégegy kép szakadás!
Teljesen normális volt, rám ordított hogy miért vízes.. meg hogy miért nézünk így rá..
Az unokahúgával csak bámultunk..
Visszatérve, szerintetek megszállta anyukája? ha nem akkor mi volt?
Kérem a szkeptikusok kíméljenek..
Nemtudom mennyi köze lehet hozzá, de épp akkor volt 5 éve hogy meghalt, nem lehet hogy emiatt látogatta meg?
Amúgy én is gondoltam már rá hogy mi van ha itt ragadt..
Azt honnan lehet tudni? vannak jelei?
Engem néha Csernus Imre szokott megszállni.h564gdfduffhhwefsdda
MIÉRT TESZEL FEL KÉRDÉSEKET?! NEM TUDOD A VÁLASZT??! GRRR
Oksi, köszi :)
Amiatt is fura volt az esett hogy egy jó ideje sőt éve hogy nem sírt az anyukája után, próbál erős lenni, de épp az évfordulón jött rá ez az egész :/
Lehet, hogy csak így tudakolta az anyukája, hogy jól van, és hogy továbbra is érdekli hogy a gyerekei hogy vannak.
De az is lehet, hogy tényleg valamilyen betegség, én nem vetném el egyik ötletet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!