Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemek MIÉRT NEM HAGYNAK?...

Szellemek MIÉRT NEM HAGYNAK? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
meg vagyok győződve arról hogy szellem vagy szellemek vannak nálunk. például egy energiaitalos doboz átrepült a szobán neki a falnak, a füzetem elkezdett lebegni majd leesett.. és sok furcsa dolog. eltelt azóta 2 év így, lassan kezdem megszokni, már nem félek hanem zavar. szóval mit kéne tennem hogy ne zavarjanak? hülyeségekkel kíméljetek légyszi.
2012. júl. 9. 21:27
1 2 3
 11/22 Affar Siey ***** válasza:
0%
Ha ilyen komoly a helyzet, akkor mindenképpen hívj segítséget minél hamarabb. Ne papot vagy "médiumot", mert azok csak teszik a fejüket és nem csinálnak semmit. Ha ismersz a közelben boszorkányt vagy Sátánista papot, ők készséggel segítenek ráadásul nekünk sátánistáknak azt tanítják: "adományt elfogadunk, de nem kérünk" tehát nem kerül 40eFt-ba mint egy kamumédium.
2012. júl. 10. 00:25
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Ezek a dolgok három okból történnek meg az emberrel. Egy ha képzeled az egészet, akár valami szertől, akár csakúgy magadtól, fáradtságtól, betegségtől, stb. A másik ha egy haverod vagy egy idegen szórakozik veled és nem vetted eddig észre. A harmadik ha a huzat mozdít meg tárgyakat és a fantáziád felerősíti, hozzátesz még egy picit mert úgyis hinni szeretnél az ilyesmiben. Van még az a lehetőség, hogy kamuzol. Szellemek nincsenek.
2012. júl. 10. 08:55
 13/22 anonim ***** válasza:
Rejtelmesrengeteg, az én üzletemben pl lehet tömjént kapni...
2012. júl. 10. 09:55
 14/22 anonim ***** válasza:
8%
És ez a bolt hol található?
2012. júl. 10. 10:28
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Ettől fantáziadúsabb kamut is kitalálhattál volna. Ne etessél már, a Redbull szárnyakat ad mi? Ha meg tényleg szellem volt, akkor legalább van humorérzéke.
2012. júl. 10. 10:44
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem hagynak, mert még nem mentél el pszichológushoz.
2012. júl. 10. 11:15
 17/22 anonim ***** válasza:
8%

Rejtelmesrengeteg, miért írnám ki a falra...? ide névtelenül jöttem :-)

Írj privit.

2012. júl. 10. 11:31
 18/22 Patrik1234 válasza:
52%
nekem is volt ilyen de egy pap jött hozzánk és utánna nem vo t több ilyen
2012. júl. 10. 12:57
 19/22 anonim válasza:
6%
Jedi VAGY!!!WÁÁÁÁÁÁÁáÁÁÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
2012. júl. 10. 18:01
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Ahol Jézus nevét rendszeresen segítségül hívják ott minden ilyesmi megszűnik.
2012. júl. 10. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!