Az igaz, hogy a szellemek hagynak maguk után szagot?
Ezt nem rég olvastam, hogy a szellemek maguk után hagynak szagot.Nem nagyon hiszek bennünk, de tegnap fura dolog történt velem.Az volt, hogy voltam kresz tanfolyamon és éreztem valamilyen szagot lehet hülyén hangzik de a túros csuszához hasonlított a szag először azt hittem, hogy onnan jön a szag.Na de amikor ugye hazajöttem akkor itthon is éreztem ezt a szagot.Ma még nem éreztem, de nagyon furcsa volt.Tudom kicsit hülyén hangzik de tényleg fura, hogy ott is éreztem meg itthon is.
Csak normális válaszokat létszíves.
Összeszedte a ruhád a szagokat, azt érezted otthon.
Van olyan ismerősöm, aki a férje halála után cigarettaszagot érzett. Egyedül a férj dohányzott a házban, azóta senki.
Szag: általában valamely anyagból párolgás vagy kiválás útján a levegőbe jutó és a szaglóidegekre ható illó részecskék, illetve gáznemű anyagok által keltett érzet.
Illat: rendszerint illóolajokból eredő jó, kellemes szag. Régen jelzővel általában jellegzetes szag leírására is használták, pl. "fojtó, kellemetlen, kesernyés illat".
A szellem (ha egyáltalán van) nem anyagi, hanem energia, így nem fog semmi olyan "szagot" hátrahagyni, amit te fizikálisan az orroddal érezhetsz. Az más kérdés, hogy egyéb neurológiai alapon szagokat vélsz érezni, ergo beképzeled magadnak, hogy érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!