Elképzelhető, hogy mellém szegődött valamiféle kedves szellemféleség/angyal (bővebben lent)?
Nagyon rossz időszakot élek át mostanság. Semmi sem úgy jön össze, ahogy szeretném, rengeteget vagyok szomorú, az önbecsülésem a béka hátsója alatt van. Az utóbbi hétben furcsa dolgok kezdtek el történni velem:
Ültem az ágyamon és vizsgára készültem, de a hajam folyton belelógott a szemembe. Egyszercsak a fém hajpántom nagy csörrenés közepette landolt előttem a parkettán. Olyan helyen volt, ahonnan nem tudott így leesni. Levegőmozgás sem volt.
Valamelyik este sírdogáltam az ágyamban összegömbölyödve, amikor éreztem, hogy valaki/valami olyan együttérzően megsimogatja a lábszáram. Rendes ereje volt a simogatásnak.
Most pedig nézegettem magam a tükörben hajmosás után, és csak csóváltam a fejem, hogy mennyire el vagyok csúnyulva, és utána mikor pakolásztam ott megláttam egy fényes de halvány kis gömböcskét amint elmegy mellettem, és utána kb fél perccel, mielőtt kimentem volna a fürdőszobából mégegyszer belenéztem a tükörbe, és ugyanazt az arcot láttam, de egész másként tekintettem rá valahogy, sokkal pozitívabban.
Mindebben az a legfurább, hogy egyáltalán nem rémültem meg sem a hajpántos dolognál sem a lábfogásnál, pedig rohadtul félős vagyok.
Annyit még, hogy a múlt héten egy eléggé nehéz helyzetemben az őrangyalomhoz fohászkodtam. Létezhet hogy ennek eredményeképpen történik mindez? Nem mondom magam sem szkeptikusnak sem "ezoterikusnak". Hiszek Istenben és elfogadom, hogy több lehet a világon, mint amit mi az emberi érzékeinkkel felfoghatunk, de nem mélyültem el még igazán ezekben a dolgokban, pont azért, mert félős vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szellem kizárt... Ennek egy valódi oka van.
De valóban a hit az egyik legjobb placebo;-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!