Segítség! Azt hiszem megszálltak a szellemek! Létezik ilyen? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Nem vicc! Pár hete... vagy inkább egy hónapja költöztem egy új házba. Minden jó, de a volt tulaj fia mondta h az apja itt hallt meg a házban, csak h figyelmeztessen. Én csak nagyban tettem rá? Szellemek? Á! Aztán néha sétálok a lakásban, és valami hideg szellő megcsap... vagy már horrorfilmbe illő hogy egyszer csak úgy felkapcsolódott a lámpa. "Viszonylag" elég boldog életem van, jól érzem magam, de amióta ideköltöztem nyomaszt engem minden! Pedig ugyanúgy találkozok haverokkal, tetszik a ház is... Sokszor gondoltam arra hogy öngyilkos leszek... csak úgy... Már semmi nem tetszik, csak ülök a szobában fapofával és csak olvasok, vagy mást csinálok. Nem beszéltem már egy ideje senkivel, legfeljebb a munkatársaimmal, de velük is csak a munkáról... Szerintetek tényleg megszállhatott engem valami??2012. jún. 14. 14:04
11/12 anonim válasza:
Ha nem említette volna az édesapját, semmi gond nem lenne, elhiheted :D
12/12 anonim válasza:
Jól fújd tele a lakást Raid-del, nem lesz szúnyog se. És mondd meg a szellemnek, hogy tudjuk hogy sz@r az ország helyzete nem kell visszajönni röhögni és szívatni a népet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!