Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A szellemek tudnak sérülést...

A szellemek tudnak sérülést okozni?

Figyelt kérdés

Mármint olyat ami meglátszik a bőrön, karon. Pl. meg akar fogni a szellem és meglátszik a nyoma.

Vagy más valami okozhatja?

2012. jún. 1. 23:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%

attol függ... ritkább esetekben tudnak szerintem.

én már milioval megküzdöttem de nem lett soha semmi sérülésem.. lekopogom:)

miért, mitörtént?

2012. jún. 2. 00:23
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
Ha léteznének, biztosan tudnának, de mivel nem léteznek, így biztosan nem tudnak.
2012. jún. 2. 00:41
 3/18 anonim ***** válasza:
2012. jún. 2. 02:55
 4/18 A kérdező kommentje:

De akkor azok a szellemek is szellemek amelyek sérülést okoznak? Vagy az már ördög?

Kerilányomat fogta meg valami, egyszer éjjel egyszer nappal. A bőrén látszódik meg a legutóbbi. Ég a bőre, ( a karján ) de nem égette meg semmivel. a felülete teljesen sima. És le se horzsolta. Nem varas, csak véraláfutásos.

Múlt hétvégén történt, itthon volt.....

2012. jún. 2. 08:58
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Kedves kérdező erről már beszélgettünk az előző kérdésnél. Kielégítő választ adtam, nem akarom újra legépelni, fogadd meg az ott lévő hasznos tanácsokat és fogadd el a reális magyarázatot, miszerint nincs a szobájában szellem, felnőtt létére még mindig az anyja szobájába menekül, és olyanokban hisz ami nem létezik, valamint sérülést okoz magának, hogy bizonyítsa az igazát.
2012. jún. 2. 09:13
 6/18 gajda szilvia válasza:
szia:)A démonok sajnos tudnak nyomot hagyni az emberen.A jelei leginkább karmolás vagy ujjlenyomatok kulönböző hejen.A páromon is szokott lenni,ö saját magának nemtudja csinálni meg énse mert akkor a karunknak teljesen kikell hogy tekeredjen.Van rá mod hogy kidericsd hogy démon e de akkor 10 jelre kell odafigyelned,mi bizonyitja hogy van e démon a lakásba vagy nincs
2012. jún. 2. 13:28
 7/18 anonim ***** válasza:
50%
heLYen baz-meg, heLYen
2012. jún. 2. 14:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha tíz évvel öregebb lennék azt mondanám, hogy erre bezzeg van eszetek, a sulira nincs.
2012. jún. 2. 14:13
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Szellemek nem léteznek Te is tudod
2012. jún. 2. 14:18
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

200% hogy nem magának okozta a sérüléseket. Meg olyan részen van a karján hogy lehetetlen hogy magának csinálta volna.

És nrm csak az anyja szobájában alszik. Neki tök mindegy hogy hol csak a sajátjába nem.

Én se hiszek a szellemekben, de ez csak egy dolog.

Átküldenéd azt a 10 dolgot? Jöhet pü-ben is.

2012. jún. 2. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!