Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A szellemek tudnak sérülést...

A szellemek tudnak sérülést okozni?

Figyelt kérdés

Mármint olyat ami meglátszik a bőrön, karon. Pl. meg akar fogni a szellem és meglátszik a nyoma.

Vagy más valami okozhatja?

2012. jún. 1. 23:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én lehetetlennek tartom. Nem mondom, hogy nem léteznek szellemek. Azt mondom, hogy a fizikai síkra nem tudnak szinte semmilyen hatást kiváltani. Ha tudnak is valamilyen mértékben, az nagyon csekély, amibe nem tartozik bele a sérülések okozása.
2012. jún. 2. 19:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 2. 22:28
 13/18 Gazsi2021 válasza:
Vanak olyan entitások melyek sérülést okozhatnak de azok inkább vörös foltos véraláfutásos sérüléseket okozni minden formában de ezeket megkel idézni. De ha roszándéku dolog az lehet démon vagy dühös szelem szerintem tegyetek be egy kamerát a szobába és vegyétek fel mi történik éjel és nézétek visza és kiderül az igaság hogy mi okoza a sérüléseket mert lehet hogy csak magának okoza tután kivül álmában.
2012. jún. 4. 10:55
 14/18 anonim válasza:
Szeritem okozhat szellem sérülést!
2012. jún. 5. 17:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Szélsőséges esetekben igen, de az valójában nagyon ritka.
2012. jún. 7. 08:37
 16/18 Kirilla14 válasza:
Cska és kizárólag Démon tud sérülést okozni.. de az nagyon komolyan veszi a dolgát:) Álltalban az állatok megérzik tudtommal azokon vet előszőr sérülést...A mi házunkban sosem volt démon maximum egy semmmijen szándékú szellem.. nem bánt nem véd meg.. csak itt van, és szereti rám hoznia frászt:) Egyszer a macskámmal ültem az ágyon este 11 fele amikor éreztem hogy a cicusom igencsak mozdulatlan és puha, kifelé bámult a nappaliba ahol sötét volt és égnek állt a szőr..ez miez?
2012. jún. 9. 15:21
 17/18 A kérdező kommentje:
Na a macska a másik. Gyakran ( télen nyáron ) van hogy hírtelen neki szalad, makog, és pofozkodik a levegőbe. Pedig nincs ott semmi...
2012. jún. 9. 23:51
 18/18 Wolfenstein2000 válasza:
A szellemek ritkán okoznak testi sérülést. Általában más tárgyal okoznak. De ha mégis sérülést okoznak akkor az általában égésnyom, és fenyegetésre utal.
2012. jún. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!