Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges, hogy szellemet...

Lehetséges, hogy szellemet láttam?

Figyelt kérdés
Nem hiszek a kísértetekben, teljesen normális embernek tartom magam, de ez az eset elég érdekesnek tűnik. Lehet, hogy álom volt csak, de nem tudom eldönteni, hogy aludtam-e akkor. Tegnap ebéd után lefeküdtem aludni kicsit és elég rosszul ment az alvás, forgolódtam, egyszer felébredtem, egyszer elaludtam. Egyszer hirtelen nagyon furcsa érzést éreztem, nehezen kaptam levegőt, a mellkasom szúrt és az ágyam mellett láttam egy mozgó valamit tőlem elég közel. Nem tudom leírni mi volt az, nagyon hülyén hangzik, de engem egy kutyára emlékeztetett és az egész alak volt kb. 10 centi. Arra emlékszem, hogy nem nagyon tudtam mit tenni és csak a fejemet tudtam mozgatni. Nagyjából ennyi a sztori, másra nem emlékszem. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy akkor fent voltam-e, vagy aludtam és csak álom volt-e az egész.
2012. jún. 12. 00:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szellemet nem lehet látni.Maximum a jelenlétét érzékelni.De hidd el nem fog csempéket dobálni meg minden.És szellem helyett inkább angyal,Az megtud jelenni.De az nem 10 centi,Hanem hatalmas.
2012. jún. 23. 15:19
 12/13 anonim válasza:
berúgtál és asztmás vagy
2013. júl. 14. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Félálomban a tudatod még más világok beli lényeket is érzékelhet, ezt hiheted szellemnek. Ha zavar, kérd meh, hogy hagyjon békén.
2015. máj. 11. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!