Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellemet szeretnék idézni,...

Szellemet szeretnék idézni, de nem tudom hogyan (lent)?

Figyelt kérdés

Nemrég elhunyt egy családtagom de nagyon váratlanul és nem tudtam elköszönni tőle meg kérdezni szerettem volna tőle valami fontosat ezért meg szeretném idézni hogy beszéljek vele,de nem tudom hogyan kell idézni kéne segítség tudom hogy van rizikó de fontos volna nem kell kioktatni csak a kérdésre válaszolj

De lécci könnyű megoldásokat mondjatok mert nem vagyok nagyon felszerelkezve szellem idézésre

2012. máj. 31. 15:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia!!Részvétem !!Szeritem egyedül ne próbáld meg lehívni mert megnyitni könnyű a kaput de bezárni nehéz és más szellemeket is lehívhatsz!!Én azt tudom tanácsolni ,hogy pl nekem van egy látnokom és ő foglalkozik ilyennel hogy lehívjhet vele komunikálni!!szeritem te is keress egyet és az ő jelenlétével csináljátok!Mert mi nem értünk hozzá és veszélyes is lehet!!!Én ha ilyenre készülnék Tuti szólnék a látnokomnak és ő csinálná és ugy beszélnék az elhunyt szeretteimmel!!Látnokok is mondják ,hogy ilyet egyedül ne csináljunk!
2012. jún. 5. 17:17
 12/12 anonim válasza:

Szerintem se jó ötlet.Nem szabad a holtakat zavarni.

Nagyon sok olyan sztoriról tudok aki a szerettével akart beszélni és helyette egy igen rossz szellem jött.Szerintem csak vedd elő a fotóját, gyújts egy fehér gyertyát, és beszélj hozzá.Ha azt akarja hogy a kérdésedre választ kapj, azt úgy is megkapod, de semmi kép ne kezd semmilyen komolyabb kapcsolatfelvételbe!

2012. jún. 12. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!