Szellemet szeretnék idézni, de nem tudom hogyan (lent)?
Nemrég elhunyt egy családtagom de nagyon váratlanul és nem tudtam elköszönni tőle meg kérdezni szerettem volna tőle valami fontosat ezért meg szeretném idézni hogy beszéljek vele,de nem tudom hogyan kell idézni kéne segítség tudom hogy van rizikó de fontos volna nem kell kioktatni csak a kérdésre válaszolj
De lécci könnyű megoldásokat mondjatok mert nem vagyok nagyon felszerelkezve szellem idézésre
Már bocs,de sosem tudsz velük kommunikálni, mennyben vagy pokolban vannak. Nem jönnének el újra a Földre...
Ha mennyben vannak,akkor túl jó az élet.
Ha pokolban vannak túl rossz és megvan tiltva.
Ha szeretnél idézni...max ördöggel találkozhatsz xd
A Ouija-tábla semmikében nem javasolnám !!!
Viszonylag ’’ajtókat,, nyitogatni könnyű,de bezárni és elküldeni szellemeket,na az már nem gyerek játék. Nem vagy felkészülve arra hogy azt irányítani tudjad ,hogy csak valóban az jöjjön akit hívsz. Vannak furfangos szellemek ,akik elhitetik veled,hogy azok akik-aztán mégsem.
Amúgy őszinte részvétem!
Itt nincs egységes válasz vannak akik 40 ,a Tibetiek 48-naprol beszélnek.
Addig nem szabad zaklatni halál után a lelket,hogy megnyugodjon és felismerje a végső valóságot.Nem jó nekik ha a család sokat sírdogál, erősíti a kötődést ,mert így nem tudnak ’’felemelkedni,,.
Mondják még ilyenkor a lakásban lévő tükröket letakarják valamilyen fehér anyaggal.
Az hogy melyik lélek ,hová kerül részint az élete során eldöntetett,azzal hogyan viselkedett,mit cselekedett. Vannak akik nem akarják elfogadni ezt a változást és egy köztes létben rekednek –nyughatatlan lelkek.
Halál után a lelkeknek különböző feladataik lehetnek. Amennyire hihetek egy szellem megidézőnek, az én nagymamám a meghalt és születendő gyermek lelkeit kíséri.
A legtöbb ilyen őrző(angyal) szellem meghalt kedves rokonunk, nagyszülőnk, jó barátunk ha ő ezt választja feladatáúl.A vődőangyalunkat maga A teremtő Isten rendeli mellénk.
Azt javasolnám egy fehér gyertyát,mécsest gyújtsál a nagymamád fényképe előtt lesz meg.(óvatosan nehogy felügyelet nélkül hagyjad és a fénykép eldőlve felgyújtsa az neki min lakást!)
Egyszerűen hívjad és beszélj hozzá,kérheted valamiben a segítségét is ,aztán mond,hogy legyen vele az örök fényesség és a szeretet és küld el az útjára.
Most már csak figyelned kell a jelekre! Lehet két embert hallasz valahol beszélgetni és pont választ kapsz így stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!