Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges hogy előző életem...

Lehetséges hogy előző életem miatt történt velem ez a változás vagy miért?

Figyelt kérdés
Volt egy utazásom Mumbai-ba, és első alkalommal már furcsa érzésem volt a hellyel és az emberekkel kultúrával kapcsolatban is, hazajöttem és azt érzetem hiányzik valami, mintha nem lennék otthon. másodszor mikor ott jártam szinte megkönnyebbült a lelkem, és az út óta olyan mintha megváltoztam volna teljesen. Miért lehet ez az érzés hogy vissza kell oda mennem?

2012. máj. 29. 15:28
 1/7 anonim válasza:

Én 40% ban hiszek az előző életben de viszont lehet hogy ott jól érezted magadat és azért nem vágysz haza.

Például nekem is volt olyan hogy valami állati helyen tök jól éreztem magam és 3 napig visszavágytam oda.

Szóval nem hinném.

2012. máj. 29. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem az előző élet miatt van. Csak jól érezted miatt, visszatértél a kiábrándító magyar viszonyokba és visszavágysz.
2012. máj. 29. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem könnyen lehet, hogy amiatt. Viszont nyílván nem véletlen, hogy most nem oda születtél. Nekem is van egy olyan hely, ahol annyira szeretek lenni, ott vagyok évente egyszer kb egy hónapot, de itt kell helytállnom és haladnom. De azért lehet, hogy mégis egyszer majd ott kapok valami feladatot.
2012. máj. 29. 22:52
 4/7 anonim válasza:

Lehet benne valami.

A férjem állítja, hogy ő előző életében olasz volt, Olaszországban élt.

Többször volt már ott, és azt mondja mindig tudta melyik sarkon kell befordulni, minden olyan volt neki, mint régi, ismerős helyek.

Imádja az olasz zenét, az olasz kajákat, alig tudtam meggyőzni, hogy a fiunkat ne Varga Giovanni-nak hívjuk...... :))

2012. máj. 30. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt érzem mit amit leírtál mintha egy része a lényemnek ismerné azt a világot, mikor ott voltam ugyanezeket érzetem, szerintem nem véletlen... :) köszi a válaszokat
2012. máj. 31. 17:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak hasonló érzéseim, viszont én még nem jártam ott ahová gyerek korom óta vágyom, én is úgy érzem ismerem a helyet, hogy az ösztöneimben van az amit tudni kell róla, nevezetesen Afrikáról van szó, behatárolni nem tudnám ennél pontosabban, de nagyon régóta vágyom rá hogy ott lehessek és bejárhassam a földrészt. Nagyon sokszor képzelem el hogy ott vagyok, és ezzel kapcsolatban nemrég olvastam egy jó idézetet is: " A képzelet és az emlékezet egy és ugyanaz, magunk döntjük el hogyan nevezzük". Persze ettől még nem biztos az hogy az előző élet miatt vágyunk oda, vagy érezzük magunkat otthon. Az is közrejátszik szerintem hogy itt még egyszerűbben élnek az emberek, főleg lelkiekben, és nincs az az iszonyat pörgés meg feszültség ami, ahogy nyugat felé haladunk egyre erősebb.
2012. jún. 7. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól érezted magad ott és elkapott a nyugalom ezért vágysz vissza. Van ilyen. Néhe több helyen is előfordul, ilyen az ember, ezért vannak akik egyszerűen odaköltöznek ahol már jártak és megtetsett nekik:-)) Nincs előző élet, ezt a mostanit éld jól:-))
2012. jún. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!