Hogy vehetném fel a kapcsolatot halott nagymamámmal?
Ha minden áron felszeretnéd vele venni a kapcsolatot akkor Miskolcon van egy halott látó nő annál megpróbálhatod.
Én nem nagyon hiszek ezekbe a dolgokba,de a párom volt nála amikor apósom meghalt,és olyan dolgokat mondott neki amit tényleg más nem tudhatott.A sírját is teljes pontossággal leírta,hogy milyen,azt is tudta hányan testvérek,és hányan haltak meg.Hozzá teszem apósom Szabolcsba van eltemetve,és öngyilkos lett,és azt is tudta,pedig semmit nem kérdezett előtte !
Ha kapcsolatba akarsz lépni vele, idézd meg! De ha keresztény vagy, akkor a hited szerint ez egyenes út a pokolba. Nem biztos hogy az álmaid jelentenek is valamit, sokszor az álmok csak álmok, bármilyen furcsák is.
Ha tényleg meg lehet idézni a szellemeket, akkor nem csupán önző, de veszélyes dolog is őket ide rángatni ... :S
Szia!
Írtam magánt, olvasd el! :)
Szerintem ne akard. 2 dolog miatt is.
1 ha nem hiszel benne akkor minek
2 ha hiszel benne akkor meg tudhatnád, hogy számos keleti kultúrában belszerencsével volt össze egyezthető a halottakkal való kummunikáció.
Én a helyedbe elfogadnám, hogy mostmár egy magasabb létsíkon van, ahhol már neincs szükség a testre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!