Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogy vehetném fel a kapcsolato...

Hogy vehetném fel a kapcsolatot halott nagymamámmal?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 10:47
1 2
 11/19 kacika2 válasza:
58%

Ha minden áron felszeretnéd vele venni a kapcsolatot akkor Miskolcon van egy halott látó nő annál megpróbálhatod.

Én nem nagyon hiszek ezekbe a dolgokba,de a párom volt nála amikor apósom meghalt,és olyan dolgokat mondott neki amit tényleg más nem tudhatott.A sírját is teljes pontossággal leírta,hogy milyen,azt is tudta hányan testvérek,és hányan haltak meg.Hozzá teszem apósom Szabolcsba van eltemetve,és öngyilkos lett,és azt is tudta,pedig semmit nem kérdezett előtte !

2012. ápr. 18. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha kapcsolatba akarsz lépni vele, idézd meg! De ha keresztény vagy, akkor a hited szerint ez egyenes út a pokolba. Nem biztos hogy az álmaid jelentenek is valamit, sokszor az álmok csak álmok, bármilyen furcsák is.

Ha tényleg meg lehet idézni a szellemeket, akkor nem csupán önző, de veszélyes dolog is őket ide rángatni ... :S

2012. ápr. 18. 21:01
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
Sajnálom,hogy eltávozott,de én segíthetek.Először is küldj 40.000 ruppot,- a címet majd megadom,a többit megbeszéljük !
2012. ápr. 19. 08:04
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
van ismerősöm, aki megbízható és nem ver át
2012. ápr. 19. 08:19
 15/19 Telivér válasza:

Szia!

Írtam magánt, olvasd el! :)

2012. ápr. 19. 12:36
 16/19 Szabó István Tamás válasza:
60%
A NAGYMAMÁDNAK úgy segíthetsz a legtöbbet, ha igazságosan és szeretettel élsz, ez az, amit tehetsz. A megidézést és hasonlókat jól járd körül, beszélgess sokakkal, akik megtették és nézd meg az életüket- békességbe, boldogságba vezette a megidézés őket (tudom, hogy nem, de magad miatt tedd meg) és nyugodj bele, hogy többet most nem tehetsz, majd odaát már világosan fogsz látni, légy türelmes, csak te is a Menyországba igyekezz!
2012. ápr. 19. 22:15
 17/19 saqseq válasza:
se mennyország,se pokol még a pap is kupakól!
2012. ápr. 20. 12:27
 18/19 anonim válasza:

Szerintem ne akard. 2 dolog miatt is.

1 ha nem hiszel benne akkor minek

2 ha hiszel benne akkor meg tudhatnád, hogy számos keleti kultúrában belszerencsével volt össze egyezthető a halottakkal való kummunikáció.

Én a helyedbe elfogadnám, hogy mostmár egy magasabb létsíkon van, ahhol már neincs szükség a testre.

2012. ápr. 22. 16:35
 19/19 anonim válasza:
Szólj E.T-nek. Ő haza is tud telefonálni.
2012. máj. 1. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!