Vajon egy gyerek megérezhet ilyesmit?
8 as , nem rólad volt szó , ezeka gyerekek nem hazudnak mihelyt megtanulnak beszélni .
http://www.youtube.com/watch?v=h6PKXv9AUuM
a másik dolog , nézz körül a rokonságban , a gyerekek mikor egy felnőttet vagy gyereket rajzolnak , pálcikaemberkének rajzolják , és nézd meg , több méretben - körben szines köröket rajzolnak köréjük , ez minden kultúrában jelen van , legyen az amcsi , európai , keleti , afrikai .
nehogy azt meséld be hogy ezek a gyerekek mind a 1,2 milliárd összebeszéltek hogy Téged bosszantsanak ! :)
és mindegyik ugyanazt rajzolja ??
a gyerek is még csak gyerek, akkor is ha nem akarod annak tekinteni - ez igaz gyerek ,de sok gyerek ma is látja az aurát és tud dolgokat amit a felnőtteknek ujjra meg kell tanulni - habár soha nem lesz olyan jó mint a látó gyerekek - . a gyerekek addig tudnak mig a felnőttek nem kezdik el tanítani őket : helyes viselkedésre , összpontosításra , odafigyelésre - persze mindezt felnőtt szemszögből . sok gyereknek jobb az ítélőképessége mint a legtöbb felnőttnek . amikor elküldjük őket iskolába akkor rontjuk el igazán őket . ez a társadalomnak való megfelelés a -ego - a felnőttek egója .
az egó , a megfelelési kényszer:
a haveroknak -az öltözködéssel
a munkatársaknak -- viselkedéssel ,öltözködéssel ,
szomszédoknak
szülőknek ,
új barátnőnek-barátnak
nem tudom kinek akarsz ezzel a viselkedéseddel imponálni ? lehumbugozni valamit amiről fogalmad sincs ,
ez az auralátást sok ember megtanulta ismét , amit gyerekkorában elfeledett .
Te is elfeledted , de ha érdekel megtaníthatlak auralátásra , mindössze 5 perc alatt .
ehhez azonban személyes találkozó szükséges .
Nem vagyok verőember , nem kell félni , a szeretetet hirdetem , de semmilyen valláshoz semmi közöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!