Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Éjjelente mindig úgy alszom...

Éjjelente mindig úgy alszom hogy megy a tv. Nem bírok sötétben aludni, nem bírom ki hogy ne lássam a tárgyakat amik körülvesznek, nem bírok csendben sem elaludni.26 éves korom ellenére. Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
Egyszer pár éve a barátnőmmel aludtam, a tv ment szokás szerint. Éjjel arra ébredtem hogy a tv lekapcsol (mert ha nincs adás 5 perc után automatikusan kikapcsol) elnéztem a szobám ajtaja felé és egy fekete csuklyás alak fordult ki a szobám ajtaján, csukott ajtónál ... most is ráz a hideg ahogy írom ezt... Nem álmodtam mert a barátnőmet is keltegettem hogy mit láttam... vajon mi lehetett ez?
2012. márc. 20. 06:50
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

[link]

Na ez a cikk is érdekes :D Szerintem egy nagy baromság lehet ... halott barát a síron túlról e-mailezik ?

2012. márc. 21. 06:48
 22/35 anonim ***** válasza:
Akkor esetleg árnyember is lehetett, azok is sötét színűek és nem látható az arcuk.
2012. márc. 21. 08:43
 23/35 anonim ***** válasza:
51%
Vagy a épp egy Tv szereplő sétált ki, mivel véget ért a műsor idő :D
2012. márc. 21. 08:44
 24/35 anonim ***** válasza:

Nem vagy vicces. Csak próbáltam segíteni. Ennyi erővel szedd össze magad, és kapcsold ki a tévét, akkor legyél nagymenő.

Nem volt ott semmi, hallucináltál. Én is jártam már úgy, hogy éjszaka felébredtem, és rengeteg pók mászkált az ágyamban, de be is tojtam, érdekes módon más nem látta őket, és mozogni is tudtam.

2012. márc. 21. 09:10
 25/35 A kérdező kommentje:
Tudom hogy segíteni próbáltál Lacii , nem nem alszok nélküle mert nem érezném jól magam :)
2012. márc. 21. 12:59
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
TV nélkül én sem nagyon tudok elaludni. Minden szekrényreccsenéskor megijedek, és mindig várom, hogy menjenek már az autók az előttünk lévő úton hogy legyen egy kis zaj. Olyankor kb fél óra kell nekem, hogy elaludjak.
2012. márc. 21. 18:13
 27/35 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, a 21. sorszámú kérdezői kommenthez szeretnék hozzászólni: az ilyen túlvilági emailezéseket vajon miért nem követik le IP címek segítségével és pontosan meg lehetne határozni a feladót. Volt ilyesmi a Rejtélyes igazságok-ban is, amikor egy bajba jutott ember telepatikusan egy másik ember számítógépére üzent, chat szerűen beszélgettek úgy, hogy a bajba jutottnál nem is volt számítógép. És a műsorban ezt egy megtörtént esetnek tüntették fel. Ilyeneknél sosem értem, hogy miért nem vizsgálják ki?

A kérdéshez: én akkor fostam nagyon a sötétben, amikor szellemidézés után voltam. Hetekig eltartott ez a szorongás, sötétben félés, az, hogy arra ébredek, hogy állnak az ágyam körül. De nekem 3-4 hét alatt azért elmúlt.

2012. márc. 22. 06:39
 28/35 anonim ***** válasza:
27%

Hát az elég gáz, hogy ennyi idősen ilyenekben hisszel. Szerintem meny agyfürkészhez, mert ebből nagyobb problémáid is lehetnek, pl. sárga ház.

Szerintem jobb neked is ameddig, agy lehet segíteni, mint az a bizonyos intézet.

A csuklyás alak nem hiszem, hogy létezik, szerintem csak látni véled. Én a helyedben felkelné és meggyőződnék a saját érzékeimmel, hogy nem létezik.

2012. márc. 22. 09:24
 29/35 A kérdező kommentje:

Tisztelt utolsó ! Hát velem mindig is történtek érdekes dolgok, nem hinném hogy ne lenne még 1 ember itt akivel nem... nem azt mondom hogy félek és mélyen hiszek az ilyesmiben... viszont ezt nem lehet alátámasztani mert nincs róla fényképem ! Láttam amit láttam azért írtam ezt le ide talán látja majd valaki a kérdést aki találkozott már ilyesmivel... ha majd netán úgy érzem mennem kell kezelésre elmegyek :D

Amúgy a sötéten kívül azt is utálom ha pl. érzem és hallom a szívhangomat, magas a vérnyomásom kicsit :S jahm meg igen láttam embert összecsuklani az utcán aki meghalt az sem volt szép látvány... ezek a szívhangos dologhoz mind hozzátartoznak ami kiváltja belőlem...

2012. márc. 24. 07:36
 30/35 anonim ***** válasza:
Én gyakran szoktam hallani a jobb fülemben a szívdobogásomat,vérnyomástól függetlenül, ritkán a bal fülemben is, de ott nagyon halkan.Borzasztó idegesítő, pedig megmondta nekem két orvos is, hogy ne aggódjak miatta, teljesen veszélytelen dolog.Nálam vérnyomástól független, nem igazán tudom, mitől van, valószínű, idegi dolog, mert ha izgulok vagy fáradt vagyok, gyakrabban előjön.
2012. márc. 24. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!