Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Éjjelente mindig úgy alszom...

Éjjelente mindig úgy alszom hogy megy a tv. Nem bírok sötétben aludni, nem bírom ki hogy ne lássam a tárgyakat amik körülvesznek, nem bírok csendben sem elaludni.26 éves korom ellenére. Volt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés
Egyszer pár éve a barátnőmmel aludtam, a tv ment szokás szerint. Éjjel arra ébredtem hogy a tv lekapcsol (mert ha nincs adás 5 perc után automatikusan kikapcsol) elnéztem a szobám ajtaja felé és egy fekete csuklyás alak fordult ki a szobám ajtaján, csukott ajtónál ... most is ráz a hideg ahogy írom ezt... Nem álmodtam mert a barátnőmet is keltegettem hogy mit láttam... vajon mi lehetett ez?
2012. márc. 20. 06:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
39%

Tévé mellett alvók, ez egy teljesen logikátlan dolog, a furcsa jelenségeket nem fogja a bekapcsolt TV, sem a rádió távol tartani, viszont a szervezetnek nem tesz jót az a rengeteg elektroszmog.Volt hogy elaludtam pár órára a tv mellett és utána mindig rosszul éreztem magam fizikailag és nagyon kialvatlan maradtam reggel.Nem éri meg.Én is átéltem furcsa, sőt, ijesztő dolgokat, de beletörődtem, hogy ezek ellen nem sokat tehetek.

Mikor zavar a sötétség, akkor nem húzom le a redőnyt és a kinti lámpák fényében elég jól látom, mi történik a szobában.Vagy mécsest gyújtok, annak kevésbé zavaró a fénye.

Feketébe öltözött, csuklyás alakot nagyon sokan láttak már, de még nem olvastam olyat, hogy bárkit is bántott volna.Egyesek szerint a csuklyások valami féle szellemi vezetők, vagy őrangyal félék.Állítólag ilyen mindenkinek van, csak nem mindenki olyan szerencsés, hogy láthatja.Úgy tűnik, neked sikerült :)

Én 4 éves voltam, mikor egyszer egyedül maradtam a (kivilágított)szobában éjszakára.Nem aludtam el, mivel féltem.Nekem akkor egy démon jelent meg a szobámban(persze, akkor még nem tudtam, mi az).Kellett néhány év, hogy kiheverjem,más bajom nem esett.

2012. márc. 20. 08:46
 12/35 A kérdező kommentje:
Nekem is voltak hasonlóak kiskoromban amit ki kellett nőnöm. Őrangyal feketében? Nem tudom lehetséges :)
2012. márc. 20. 08:50
 13/35 anonim ***** válasza:
37%
Ez az. Egy Reptoid volt. Végre megjöttek.
2012. márc. 20. 09:36
 14/35 anonim ***** válasza:
53%

09:36

Igen, érted jöttek, hogy elvigyenek a többi idióta reptoid mániással együtt.Remélhetőleg egy nagyon távoli galaxisba.

2012. márc. 20. 09:44
 15/35 anonim ***** válasza:
En sem szeretek sotetben alduni. Egyebkent ha neztel sok horrorfilmet eletedben, akkor ezek rakodhatnak le az elmeben. Legalabbis en ezert nem nezek mar, mert meg azert megfordul a fejemben neha hogy egy kez kinyul az agy alol, vagy a vecebol:D szoval csak ovatosan a furcsa filmekkel:D
2012. márc. 20. 10:04
 16/35 anonim ***** válasza:
37%

Jajj a csuklyás alak.

Őt ismerem, ő a legjobb barátom.

Addig örülj amíg én nem megyek hozzád, mert akkor tényleg rettegni fogsz.

Na majd este találkozunk:)

Bye

2012. márc. 20. 10:40
 17/35 anonim ***** válasza:
Én meg, nem bírnék bekapcsolt TV mellett aludni, kifejezetten idegesítene, arról nem is beszélve, hogy szeretem a csendet, főleg a hallásom miatt.
2012. márc. 20. 11:02
 18/35 anonim ***** válasza:
21%

Mert a csuklyás alak kevésbé idióta, mint a Reptoid?

Neked aztán sok eszed van. Inkább várom a Reptoidokat, mint aggódjak a szobából kiillanó fekete árnyalak miatt.

(Barom)

2012. márc. 20. 13:43
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy csak hallucináltad. Éjszaka sokszor kinyitjuk a szemünket, még ha nem is emlékszünk rá. lehet, hogy épp csak nagyon imagináris kedvében volt az agyad.:) Vagy alvásparalízised volt.

Mindenesetre elmondom az én történetem, hátha segít (Freudnak biztosan tetszene):

Mindig féltem a sötéttől. Olyan "inkább magamra húzom a paplant, és beleizzadok, de akkor sem nézek ki alóla" gyerek voltam persze csak ha egyedül aludtam.

Aztán pár éve szintén egy ilyen alkalommal vettem az összes bátorságom, bebújtam a paplanomba, és elképzeltem, hogy felállok, és kisétálok. Nem "testen kívüli élmény", vagy "testelhagyás", szimplán csak elképzeltem. Próbáltam úgy, hogy minél igazibbnak tűnjön, és tényleg elkezdtem félni. Elképzeltem, ahogy kifelé tartok a sötét konyha felé. És amikor ott voltam, nagyon félve, elképzeltem, hogy ott van előttem az, amitől félek. Nem volt alakja, valami sötét fekete füst-árnyékszerűséget képzeltem el.

És akkor fogtam magam, és megöleltem.

És akkor átváltozott egy szőke, aranyos kislánnyá. :)

És elmúlt a félelmem. TÉNYLEG kimentem, járkáltam a sötétben, nyár volt, jó idő, és nem féltem, valamiféle szeretet érzés fogott el.

Tipikus példája a Helyettesítés és a Fantáziatevékenység freudi elhárító mechanizmusokra.

[link]

2012. márc. 20. 19:22
 20/35 A kérdező kommentje:

Lacii! Azt is elképzelted hogy meghúztad a szőke kislányt mi? ;):P Mind1 már régebben történt... nem alvásparalízisem volt ismerem azt az érzést :) Reptoid? :D biztos nem merülök bele a témába inkább... a paranormal.hu is tele van ilyen reptoid valamikkel! XD :D

[link]

Hát őő nagyon szépek járnék is egy nőneművel :P :D De nem nem így nézett ki nem volt arca annak a valaminek amit láttam :D

2012. márc. 21. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!