Mit tegyek ha szellemekkel akarok találkozni?
Figyelt kérdés
Nem messze tőlünk van egy temető. Ma(02.25)mentünk a haverokkal bújócskázni. Semmi szokatlant furcsaságot nem tapasztaltunk de szerettünk volna. 8-an voltunk és aránylag hangosak voltunk. Én egy cseppet sem féltem 6 haverom egymás kezét fogva jöttek utánam és még volt az egyiknek a kistestvére. Olyan 13 éves lehet. ő sem félt. A kérdésem az lenne hogy mit tegyünk ha szellemekkel akarunk kapcsolatba kerülni? Vagy valamilyen dolgot tapasztalni velük kapcsolatban? Olvastam már péntek 13.-t hogy akkor kell menni a temetőbe pont éjfélkor... Vagy hogy üljünk kört és mondogassunk valamit. Ilyenekre gondolok. Ha tudtok ilyesmit légyszi osszátok meg velem is. Köszönöm hogy elolvastátok.2012. febr. 26. 00:08
11/11 anonim válasza:
Tényleg ne akarj velük találkozni igazuk van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!