Mi az az aura? Hogy lehet megtisztítani és meglátni?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és akárkit kérdeztem eddig vagy kitértek a kérdés elől vagy nem tudták... Nagyon szeretném tudni hogy mi az vagy egyáltalán mire jó.. Légyszives segítsetek mert a googlen se találtam a kérdésemre választ2012. febr. 22. 18:20
41/47 mustafa33 válasza:
Az aurát az aurás szokja tisztítni. Ha kakukos aura, akor csak törűld le a port roula, ha karaura akkor cseréld ki az auraszíjat is.
42/47 A kérdező kommentje:
hogy mit mivel?? xD ez nekem magas :D
2012. márc. 3. 08:10
43/47 anonim válasza:
Kedves kérdező! Azt mondod nem azt kérdezted, hogy létezik-e, hanem hogy micsoda, és hogyan kell tisztítani.
De ha egyszer valami nem létezik, akkor azt hogy lehetne tisztítani? Most vagy abban a korban, hogy okosnak kell lenned, és eldöntöd, hogy a JÓZAN, okos, értelmes, tanult emberek tanácsait/tudását fogadod el, vagy az átlag bugyuta, hiszékeny, naiv, manipulálható emberek közé tartozol.
Te döntésed!
44/47 anonim válasza:
Ha az utóbbit választod, megélhetési gondjaid lesznek, sose leszel boldog, soha nem a saját életedet fogod élni, nem tudod a problémáidat kezelni, és kicsúszik az életed a kezedből.
45/47 anonim válasza:
Az aurát sima törlőronggyal is meg tudod pucolni.
46/47 anonim válasza:
Kedves Kérdező Az ezoterika(ezotéria) szerint az aura a testet körülvevő,7 rétegből álló mező.mindegyiknek meg van a feladata.Az aura tisztítást,megelőzi a csakrák tisztítása.Bővebben a Reikivel foglalkozó könyveben,oldalakon olvashatsz róla.13 éves korban sok területről,sokféle kérdés merül fel az emberben,úgy gondolom először meg kell tapasztalnod dolgokat,megismerni önmagad,néhány év múlva, ha még mindig érdekel a téma meg fogod találni a megfelelő szakirodalmat.
47/47 Progirl1412 válasza:
A google-õn csak az aura színeinek jelemtését találod. Az aurát látni egy átlagos ember nem tudja, vagy vele született az egész vagy meditációkkal előbidézhető. De semmiképpen sem szabad görcsösen akarni ezt az egészet ha szükséged van rá akkor, majd megkapod ezt az "erő"... Én se látom a színét, csak a körvonalát. Ha megtanulod, hogy ne akard ennyire akkor talán te is láthatod, de a buddhizmus segíthet ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!