Mi az az aura? .
Mi az aura?
Az aura energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mivel az élő szervezetek atomjainak nagyobb a rezgése, a fák, növények, állatok és emberek energiatere könnyebben érzékelhető. Az egészséges ember aurája tojásdad formát alkot és kb. 2,5 - 3m a kiterjedése.A gyógyítóknak, mestereknek ettől jóval nagyobb is lehet.
Régen az emberek látták az aurát, és néhány spirituálisan fejlett embert mint például Jézust és Buddhát fénylő aranyszínű glóriával ábrázolták. Az aura színéből, méretéből és alakjából következtethetünk az ember általános állapotára. A stressz, az érzelmi feszültségek csökkentik az aura kiterjedését és fogékonyabbá tesznek a betegségekre. A színek és erősségük folyamatosan változhat, attól függően, hogy mi megy végbe az életünkben.
A természettel való érintkezés tisztítja és kiegyensúlyozza az aurát, de energiát sugároznak a külön féle kristályok, féldrágakövek, drágakövek is, amely rezgéseket az emberi szervezet könnyedén átveheti, hasznosíthatja.
Nemcsak a természet, a kövek, hanem az ember körül élő állatok aurája is jó hatással van ránk.
az aura színe állandóan változik, attól függ, hogy pillanatnyilag milyen az egészségi állapotod hangulatod.
Hogy azoknak a gyerekeknek milyen az aurája? Az elsőt úgy tudom indigó kék. A többit nem tudom
Minden test körül van mező, élő test körül meg még hőkibocsátás miatt melegebba levegő, és még anyagcseretermék is van a test körül, és elektromos impulzusok (pl. gondolatokból eredőek), miegymás.
Ezt hívják összesítve aurának.
Én nem tudom, hogy van-e színe, mert én nem látom. Ezt onnan lehet tudni, hogy van színe, mert sokan látják, és az ő beszámolójuk alapján.
Az aura lehet a fentebb kifejtett wowos fogalom, nevezik így a látóteret is, és lehet egy hamis-színes kép is a tested energiakibocsátásáról.
Az auralátók mind FAKE-k mivel, jön vele a kérdés, hogy mért ugyanabban a hamis-színes tartományban látja az aurát, mint a beprogramozott gépek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!