Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi az az aura? Hogy lehet...

Mi az az aura? Hogy lehet megtisztítani és meglátni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és akárkit kérdeztem eddig vagy kitértek a kérdés elől vagy nem tudták... Nagyon szeretném tudni hogy mi az vagy egyáltalán mire jó.. Légyszives segítsetek mert a googlen se találtam a kérdésemre választ

2012. febr. 22. 18:20
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Onnan hogy vannak még a Földön olyanok akiknek nem sikerült mindent kitörölni. Mivel a Birodalom hanyatlik át tudsz hozni dolgokat előző életedből pl:zenei érzék stb.

A tiszta lélek érzi mi igaz és mi nem.

És a Domain földönkívüliek voltak a földön.Ők zuhantak le roswell-nél.Ők is mondtak egy s mást.

2012. febr. 24. 18:52
 32/47 Diavolino44 ***** válasza:

Tehát, aki a boldogságát emberek gyilkolásában tökéletesen megtalálta, csinálja nyugodtan. Ugye? És ne mondd azt, hogy a gyilkosok valójában nem is boldogok. Valóban van sok köztük, aki nem az, de a tényeket el kell fogadni: bármilyen cselekvés boldogsághormon kiváltását előidézheti.

Ez bizarr lesz. De szeretnék reagálni még erre. Bármilyen furcsa én úgy gondolom hogy csinálja. A törvényeket emberek hozták, s az utad végén senki nem fog ott állni hogy megbüntessen. Ha a gyilkolásban találja meg valaki a boldogságot hát felőlem tegye. Nem ítélem el, csak másképp működik az agya! Az emberiség fogja úgyis kiirtani saját magát!

2012. febr. 24. 21:36
 33/47 anonim ***** válasza:
21%
Az aura az a testszagod. Úgy lehet megtisztítani, hogy megfürdesz.
2012. febr. 25. 07:55
 34/47 kris.king ***** válasza:
31-es túl sok Star Warsot nézel. Nincs semmi féle birodalom.
2012. febr. 25. 14:33
 35/47 anonim ***** válasza:
Ezt mivel bizonyítod?Én nem tudok neked adni most olyan bizonyítékot amit felfognál.De te sem tudsz arra hogy nincs.Mindenki megmarad a hiténél és majd kiderül.
2012. febr. 25. 16:14
 36/47 A kérdező kommentje:
köszi de én azt kérdeztem h hogyan lehet megtisztítani és h mi az.. nem azt h létezik e vagy sem.. nem véleményalkotásból tettem ki
2012. febr. 25. 17:53
 37/47 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Aura létezik.

2012. febr. 25. 18:52
 38/47 kris.king ***** válasza:

,,Ezt mivel bizonyítod?Én nem tudok neked adni most olyan bizonyítékot amit felfognál.De te sem tudsz arra hogy nincs.Mindenki megmarad a hiténél és majd kiderül."

Nincs olyan bizonyíték amit megértenék? Nem inkább nincs semmi féle bizonyíték?

2012. febr. 26. 11:27
 39/47 anonim válasza:

én úgy tudom,hogy aurának a te személyes légteredet hívják,és addig tart,amíg a kezed..(szval ha kinyújtod a kezedet akkor ameddig az ujjad ér addig tart az aurád)

és hogy az idegeneknek az aurádon kívül kell lenniük..

de lehet nem jól tudom.:)

2012. febr. 26. 11:33
 40/47 anonim ***** válasza:
24%
Bedobod a mosógépbe 30 C-on egy kis fehérítővel.
2012. febr. 28. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!