Mi az az aura? Hogy lehet megtisztítani és meglátni?
Onnan hogy vannak még a Földön olyanok akiknek nem sikerült mindent kitörölni. Mivel a Birodalom hanyatlik át tudsz hozni dolgokat előző életedből pl:zenei érzék stb.
A tiszta lélek érzi mi igaz és mi nem.
És a Domain földönkívüliek voltak a földön.Ők zuhantak le roswell-nél.Ők is mondtak egy s mást.
Tehát, aki a boldogságát emberek gyilkolásában tökéletesen megtalálta, csinálja nyugodtan. Ugye? És ne mondd azt, hogy a gyilkosok valójában nem is boldogok. Valóban van sok köztük, aki nem az, de a tényeket el kell fogadni: bármilyen cselekvés boldogsághormon kiváltását előidézheti.
Ez bizarr lesz. De szeretnék reagálni még erre. Bármilyen furcsa én úgy gondolom hogy csinálja. A törvényeket emberek hozták, s az utad végén senki nem fog ott állni hogy megbüntessen. Ha a gyilkolásban találja meg valaki a boldogságot hát felőlem tegye. Nem ítélem el, csak másképp működik az agya! Az emberiség fogja úgyis kiirtani saját magát!
,,Ezt mivel bizonyítod?Én nem tudok neked adni most olyan bizonyítékot amit felfognál.De te sem tudsz arra hogy nincs.Mindenki megmarad a hiténél és majd kiderül."
Nincs olyan bizonyíték amit megértenék? Nem inkább nincs semmi féle bizonyíték?
én úgy tudom,hogy aurának a te személyes légteredet hívják,és addig tart,amíg a kezed..(szval ha kinyújtod a kezedet akkor ameddig az ujjad ér addig tart az aurád)
és hogy az idegeneknek az aurádon kívül kell lenniük..
de lehet nem jól tudom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!