Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A mennyországban mindenki...

A mennyországban mindenki boldog igaz? Akkor mi van, ha a családtagjaink nem oda kerülnek?

Figyelt kérdés

2012. jan. 31. 18:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

, bocsi de az elv alapján te már nem kerülsz a menyországba mert kételkedsz, égni fogunk haver, Azt kell mondanom azok az elvakult lelkek akik istent szolgálják boldogok lesznek hogy szolgálhatnak tehát azok kerülhetnek oda akiknek nincs szabad akaratuk, akinek valami nem tetszik annak le is út van.

Gyakran szoktam mondogatni, hogy ha a keresztényeknek van igazuk akkor ez a világ a legnyomorultabb az összes lehetséges világok közül

Őszintén szólva én azt remélem a halál megsemmisülés és nincs semmiféle tulvilág

2012. febr. 2. 18:33
 12/28 anonim ***** válasza:
9%
Én nem hiszek az ilyesmikben, szerintem nincs menyország. Legalábbis az angyalok ezt mondták..:D
2012. febr. 9. 12:59
 13/28 anonim ***** válasza:

Méghogy! milyen hülye vagy

"...azok kerülnek oda akiknek nincs szabad akaratuk..."

Azok kerülnek oda akik elfogadták ajézus akrisztust megváltójuknak. Szabad akaratból.

2012. febr. 9. 17:18
 14/28 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Én nem hiszek az ilyesmikben, szerintem nincs menyország. Legalábbis az angyalok ezt mondták..:D"

Akkor hol vannak az angyalok?

2012. febr. 9. 23:07
 15/28 anonim ***** válasza:

:D hát épp ez a lényeg ;)

amúgy érdekes, én nem igazán hiszek a menny és pokol létezésében, De nem tudom felfogni a halált mint megszünést, Nem birom egyszerűen értelmezni, valamiért a reinkarnáció felé hajlok, de az is lehetetlen.

Hiszen az anyag nem vész el csak átalakul. Vagy nem? Ha nincs reinkarnáció vagy menny vagy pokol de a lelkünk energiája megmarad, akkor nagyon sok szellem van körülöttünk. Az is lehet hogy nem igy van.. De nem hiszem el hogy az élet nem ismétli önmagát. Nem hiszem el hogy 100 éven belül ne szülessen két teljesen egyforma tudatú ember, hiszen a variációk száma nem végtelen, főleg ha a föld népességének számát nézzük..

Lényeg a lényeg, hitetlen mégis hívő vagyok..De csak mert az elmém nem határtalan.

2012. febr. 10. 09:04
 16/28 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"De nem hiszem el hogy az élet nem ismétli önmagát. Nem hiszem el hogy 100 éven belül ne szülessen két teljesen egyforma tudatú ember, hiszen a variációk száma nem végtelen, főleg ha a föld népességének számát nézzük.."

Keress két teljesen egyforma falevelet az erdőben. Ha az egész életedet erre áldoznád akkor sem találnál két teljesen egyforma falevelet. S a falevél meg sem közelíti az ember bonyolultságát.

2012. febr. 10. 10:47
 17/28 anonim ***** válasza:

Aztmondod?

Lehet igazad van, De mivel még senki sem próbálta, nincs is miről beszélni nem? Nézőpont kérdése, Csak ez is nem tudom miért olyan felfoghatatlan mint mondjuk a végtelen.

2012. febr. 10. 12:27
 18/28 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Már hogy mit nem próbált senki sem?

2012. febr. 10. 12:35
 19/28 anonim ***** válasza:

Bíró Miklós

köszi szépen hogy lehülyézel, pedig ha átgondolod lényegében igazam van pont az a lényeg hogy szabad akaratbol mondasz le a szabad akaratrol, mondjuk én jobb elfoglaltságot is el tudok képzelni mint hogy az örökkévalóságig három válltásban dicsérjem az urat

2012. febr. 12. 12:32
 20/28 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Már hogy mit nem próbált senki sem?

Hát két egyforma levelet keresni a világ összes fáján. :D Nem igaz?

2012. febr. 12. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.