Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi van a szobámban? Álom volt...

Mi van a szobámban? Álom volt vagy valóság?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja voltam egy látnokhoz, aki megkérdezte, hogy szoktam-e úgy érezni, hogy néznek (és igen, szoktam)? Meg h érzek e vonzalmat a mágia iránt. Végül bevágta, hogy engem néznek azok, akiknek ártottam, ugyanis előző életembe fekete mágiával foglalkoztam...

A tegnap éjszaka mikor aludtam, azt éreztem, hogy az ágyamat mozgatják alattam. Aludtam, tudtam, hogy fel kell kellnem, ezért ordítani akartam, hogy a szüleim átjöjjenek és felkeltsenek. Csak nyöszörögni tudtam, de végül átjötte és felkeltettek. Anyukám azt mondja, hogy álmodtam (Ő amúgy se hisz az ilyenekben), mert van egy kiskutyám aki velem alszik, és az biztos ugatott volna, ha remeg az ágy.

Ez nem az első ilyen eset. Egy éjszaka zajra ébredtem ordítva. Szüleim átjöttek, hogy nyugodjak meg, nem történt semmi. De én nem tudtam megnyugodni, a tv ki volt huzva, felálltam, hogy bedugjam és ekkor vettem észre, hogy a fénykép keret esett le a tv tetejéről és tört össze.

Mit csináljak? nagyon félek! Tudtok valami űzőt vagy valakit aki így megtisztítja a szobámat? Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

2012. jan. 31. 09:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ezek a látnokok meg hasonlok kártya vetok a pénzét mindent mondnak szoval hazudnak és a naiv nép elhiszi.
2012. jan. 31. 11:39
 12/23 anonim válasza:
Sajnos ez nagyon valószínű, hogy tényleg így van. Én is voltam jósoltatni még tavaly november ejelén, mert furcsa dolgok történtek velem, a barátnőm szomszédja ezzel foglalkozik, bár eleinte nem merte mondani nekem,mert nem tudta hiszek-e benne, ingyen csinálta, csak annyit kért, h azt tegyem ami a kártyákban van, kövessem az utasításokat különben gond lesz. Először még éreztem, hogy menni fog, de a külső behatások miatt képtelen lettem azt tenni amit kellett volna, így lavinaként az egész családra bajt hoztam, betörtek,betegségek, ellenségek, hirtelen minden rosszra fordult stb. Biztos igazat mondott a látnok és a mostani életedben kell jóvátenned azt amit az előzőben elrontottál, ezért bűnhődsz most. Én csak azt tudom ajánlani olyan embert keress,aki cigánykártyával foglalkozik és bízhatsz benne, nem csaló,nem ilyen tv-s humbukok! Abból a kártyából biztosan kiolvassák neked,h mit kell tenned. És kövesd az utasításait. Nem fogod tudni megtisztítani a szobád,nem lehet csak úgy elküldeni őket, meg kell oldani. Egy médium tudna segíteni. A tükröket vidd ki a szobádból, az az átjárójuk és vegyél fel egy sapkát vagy kalapot ha érzed a közeledben vannak, az valamennyire távol tartja őket, hidd el! Szívesen segítenék többet, de egyenlőre még nem tudok.
2012. jan. 31. 12:44
 13/23 A kérdező kommentje:
:( köszi a válaszokat
2012. jan. 31. 12:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Jó ismerősöd a "látnok"? Esetleg fizettél érte?

Az előző életeidet nem látja senki. Te magad tudsz utazni, persze segítséggel. A tükör az tükör, nem átjáró. Semmi paranormális nem történt nálad otthon. A látnok vagy önjelölt és csak szeretne az lenni, vagy szivatott. Mindenesetre sikerült beparáztatnia téged.

2012. jan. 31. 13:05
 15/23 A kérdező kommentje:
Fizettem, igen. De azért mentem el, mert barátnőim voltak előttem, és inkább ilyen természetgyógyász-szerűnek írták le. Barátnőmnek tök ilyen testi dolgokról beszélt, hasfájdalom stb. energiát üldött neki h megszűnjön ez a probléma. nekem meg egyszerűen semmi ilyesmi, csak a mágia, meg h néznek...
2012. jan. 31. 13:29
 16/23 anonim válasza:
Szerintem az egész mögött az ál hogy szellemet idéztetek!!! Azt nem szabad ha nem profi vagy, mert ennek komplikált menete és befejezése van!!! Én is akartam, de utána mégsem tettem meg mert az osztálytársam apukája volt egy agykontrolos pasinál, aki azt mondta hogy az egyik ismerőse megidézet egyszer egy szellemet nem volt profi, így a szellem rajta ragadt majd egy év múlva meg halt!!! szóval örülj hogy veled nem történik ilyen mert ez a szellemtől függ, én az ilyen dolgokban profi vagyok, de hülye kommenteket nem kérek!!! Ha pedig igazam van, és valószínűleg igen, és rajtad ragadt a szellem, csak profi, de tényleg profi tudja leszedni, és kemény munka lesz!!! mert lehet hogy a szellem az idézéskor nem válaszolt, de attól még ott volt, szóval akkor igen is nagy dolgok történtek, mert megidézted, de nem biztos hogy vissza is küldted vagy vissza ment, és az itt maradt lelkek kísértenek!!!
2012. jan. 31. 19:27
 17/23 A kérdező kommentje:
És az számít, hogy végül is csak beszéltük, hogy jelenj meg, de úgy igazi kellékeink nem voltak, csak amit filmben láttunk. betűket rajzoltam egy papírra, meg egy pohárra tettük az ujjunkat.
2012. febr. 1. 08:36
 18/23 A kérdező kommentje:
meg a kiskutyám nem érezné? elég harcias. azt mondják a kutyák érzik..
2012. febr. 1. 08:38
 19/23 anonim ***** válasza:
hülyeség az egész. szellemek nincsenek. ha léteznének és bármilyen hatással lehetnek a világra, akkor a jelenlétük nem csak érzékelhető, de mérhető is lenne
2012. febr. 1. 08:39
 20/23 A kérdező kommentje:
és ha elköltöznék jönne utánam, vagy csak a házba maradna? mert kolis is voltam azóta, és ott soha nem féltem, meg nem volt olyan érzésem h néznek.
2012. febr. 1. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!