Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi van a szobámban? Álom volt...

Mi van a szobámban? Álom volt vagy valóság?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja voltam egy látnokhoz, aki megkérdezte, hogy szoktam-e úgy érezni, hogy néznek (és igen, szoktam)? Meg h érzek e vonzalmat a mágia iránt. Végül bevágta, hogy engem néznek azok, akiknek ártottam, ugyanis előző életembe fekete mágiával foglalkoztam...

A tegnap éjszaka mikor aludtam, azt éreztem, hogy az ágyamat mozgatják alattam. Aludtam, tudtam, hogy fel kell kellnem, ezért ordítani akartam, hogy a szüleim átjöjjenek és felkeltsenek. Csak nyöszörögni tudtam, de végül átjötte és felkeltettek. Anyukám azt mondja, hogy álmodtam (Ő amúgy se hisz az ilyenekben), mert van egy kiskutyám aki velem alszik, és az biztos ugatott volna, ha remeg az ágy.

Ez nem az első ilyen eset. Egy éjszaka zajra ébredtem ordítva. Szüleim átjöttek, hogy nyugodjak meg, nem történt semmi. De én nem tudtam megnyugodni, a tv ki volt huzva, felálltam, hogy bedugjam és ekkor vettem észre, hogy a fénykép keret esett le a tv tetejéről és tört össze.

Mit csináljak? nagyon félek! Tudtok valami űzőt vagy valakit aki így megtisztítja a szobámat? Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

2012. jan. 31. 09:00
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Meg a látnoknál feljött ez a szellemidézés dolog, hogy mikor olyan 10-11 éves lehettem idéztünk szellemet a barátnőmmel. nem történt semmi, de látnok azt mondta, hogy az nem olyan biztos? mit csináljak? takarjam le a tükröt (van a szobámban)? vagy mit?????????
2012. jan. 31. 09:42
 2/23 anonim ***** válasza:
48%
majd kinövöd te is
2012. jan. 31. 10:05
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Elősz9r is nem kellett volna látnokhoz menned!Most csak azt érted el,hogy bogarat ültetett a füledbe és minden apróságról azt hiszed,hogy ezí most biztos szellem volt.

Próbáld meg elterelni a figyelmedet erről és ha utána sem múlik el,akkor esetleg kérdezd meg ettől a látnoktól,hogy mit kéne tenned!

2012. jan. 31. 10:37
 4/23 anonim ***** válasza:

"hogy szoktam-e úgy érezni, hogy néznek (és igen, szoktam)"

Szerintem majdnem mindenki szokta úgy érezni.

2012. jan. 31. 10:38
 5/23 anonim ***** válasza:

"Aludtam, tudtam, hogy fel kell kellnem, ezért ordítani akartam, hogy a szüleim átjöjjenek és felkeltsenek. Csak nyöszörögni tudtam, de végül átjötte és felkeltettek"

tipikus alvási paralízis. A többit hozzá képzeled.

2012. jan. 31. 11:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
ahogy már írták előttem, majd kinövöd. ilyen látnokféle "embereket" meg sztem kerülj messzire mert mind beteg agyú szerencsétlen fazon.
2012. jan. 31. 11:05
 7/23 anonim ***** válasza:
paranóia
2012. jan. 31. 11:23
 8/23 A kérdező kommentje:
és a képkeretes dolog? nem volt kint semmi olyan időjárási viszony, ami a szobára is kihatott volna...és nem volt a tv szélén sem a képkeret.
2012. jan. 31. 11:24
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is paralízis.. Nekem előtte sose volt, most nemrég történt meg először, azt se tudtam h ilyen létezik... Barátomnak meséltem, ő mondta hogy hallott már ilyenről.. Ez álom..
2012. jan. 31. 11:25
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Képkeret leeshetett bármitől. Nem a XIV. században élsz. Látnokhoz butaság volt menni. Ne foglalkozz ilyenekkel. Ne azok miatt aggódj, akik a régmúlt dolgai miatt ártani akarnak neked. Az e világi, utcai fosztogatók nagyobb kárt tudnak benned okozni, mint néhány elképzelt lény!
2012. jan. 31. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!