Hogy lehet megkülönböztetni, hogy szellem e vagy csak képzeljük?
Könnyű.
Mindig az agyatok vetíti ki, mivel nincsenek szellemek.
Bebeszélitek magatoknak,mind a ketten,mert szellemek nincsenek. Sámánnal pedig nem találkozhattok,mert már az indiánok közül is kihaltak.ű
Aki ezt állította magáról,az csaló.
Te ismersz valamilyen módszert szellemek mérésére? Ember nélkül?
Akkor szabadalmaztasd gyorsan!
Amúgy tényleg az agyatok vetíti ki mind.
"szerintem ha egyszerre látjátok mind a ketten akkor nem lehet agykivetités."
Ott a pont.
Üdv!
Leftlegged Player :)
# 5
elveszem a pontot.
feltételezem a kérdező max 16 éves(de talán kevesebb). kb ilyen korban kezdtem ijesztegetni a barátaimat hasonló dolgokkal. a lényeg, hogy elmesélek egy rémtörténetet(valóban borzasztó történetet, nem holmi elm street szintű hülyeséget), aztán egy árnyalakra mutattam, ami persze csak egy sima árnyék volt, de ők a történet hatására többet képzeltek bele.
a lényeg, hogy a gyerekek befolyásolhatóak és mivel ennyire foglalkoztatja őket a dolog, ezért úton-útfélen természetfeletti lényekbe botlanak, amik természetesen nem léteznek
"ilyen korban kezdtem ijesztegetni a barátaimat hasonló dolgokkal"
Mi is ijesztgettük egymást, de sosem láttunk semmit.
Szerintem ezek nem ilyen egyértelműen szőnyeg alá söpörhető történetek.
Üdv!
Egyszerű a válasz: Szellemek nincsnek.
Az okot, hogy sokan miért szeretnének hinni ilyesmiben a pszichológusok tudják, azt is , hogy miért képzelik sokan , hogy láttak szellemet. Nem olyan titokzatos dolog ez, csak a valódi eredményeket kevesen akarják tudomásul venni. Inkább etetik a többieket is a vágyaikkal. Semmi gond ezzel, ilyen az ember.
"A para az nem pszichológus csak a nevében benne van mert divat."
20 év múlva térjünk vissza arra, hogy a mostani parapszichológiából hány módszer/elmélet került át a pszichológiai gyakorlatba. Régen a placebó és az akupunktúra is "para" volt.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!