Szellem vagy légáramlat?
Sziasztok!Téli szünetben unkatesómnál aludtam,amikor az éjszaka közepén egy hatalmas nagy csörömpölésre és csapódásra ébredtünk fel.Olyan szinten ijedtünk meg hogy kiabálni kezdtünk. Unokatesóm anyukája bejött aki az én keresztanyám,felkapcsolta a lámpát és mondta hogy menjünk át az Ő szobájába majd Ő alszik itt.Miután átmentünk egy az Ő szobájába,un.tesóm elmesélte hogy Ő hallotta az ajtó kinyitódását(az Ő elmondása szerint nyikorgott és erre ébredt fel)és látta is hogy becsapódik.Ez okozta azt a nagy hangot.Én vissza emlékezve nagyon hangosnak hallottam,de lehet hogy ez csak azért volt mert aludtunk. Egy két emeletes házban laknak,ami új építésű és a garázs ajtó lent,nem záródik be teljesen.Lehet hogy attól volt légáramlat és becsaphatta a kilincsre zárt ajtót? Vagy mind a ketten csak beképzeltük ezt a dolgot?
Ui.: December 23-án autóbalesetet szendvedtem utánna kb. 5napra mentem el hozzájuk. Lehetséges hogy én idéztem elő ezt a jelenséget,mert akkor nagyon gyenge,feszült és ideges voltam a baleset miatt? Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!