Szellem vagy kutya?
Azért írok ide, mert interneten a problémámmal kapcsolatban nem találok semmit. Nos, egy jó ideje úgy érzékelem a családommal, hogy valószínűleg szellemek zavarják meg hétköznapjainkat. Kb 2-3 hete egyfolytában, minden reggel nyitva látjuk a garázs ajtaját. Van egy németjuhászunk, rá gyanakodtunk, de valamiért furcsa az egész. A garázst még ember is nagyon nehezen tudja kinyitni, csak akkor ha erősen megrántja maga felé, amihez hozzájárul a kilincs lenyomása is. Nem értjük hogy a kutya hogyan tudná azt kinyitni. Azért lenne ésszerű hogy a kutya, mert a kutyatápot ott tartjuk... de irreálisnak tűnik, hogy ő azt ki tudja nyitni és mégis rendszeresen nyitva van. Mostanra már nem csak résnyire, hanem már tárva nyitva van...
Párom például már emberéhez hasonló lépteket is hallott a padlásról. Plusz valami furcsa dolog is van a levegőben, mert pár ember körülöttem meg van kicsit "zakkanva" és volt már olyan, hogy velem is történtek dolgok, amikre később nem emlékeztem...
Nos a kérdésem az lenne, hogy milyen módon tudnám kideríteni, hogy szellem szórakozik-e a garázsajtóval, vagy a kutyánknak lett-e herkulesi ereje...
Gondoltam olyanra is, hogy valahogy kijátszom ha szellem. Pl. egy nagy téglát vagy valamit teszek elé, amit esetleg a kutya nem tud megmozdítani... de nem vagyok benne biztos hogy ez jó ötlet, mivel úgy gondolom, ha szellem, akkor látja mit csinálok és tudja hogy ki akarom valahogy játszani, ezért "nem nyitja ki" az ajtót...
Valami ötlet, magyarázat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!