Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szellem vagy kutya?

Stella08 kérdése:

Szellem vagy kutya?

Figyelt kérdés

Azért írok ide, mert interneten a problémámmal kapcsolatban nem találok semmit. Nos, egy jó ideje úgy érzékelem a családommal, hogy valószínűleg szellemek zavarják meg hétköznapjainkat. Kb 2-3 hete egyfolytában, minden reggel nyitva látjuk a garázs ajtaját. Van egy németjuhászunk, rá gyanakodtunk, de valamiért furcsa az egész. A garázst még ember is nagyon nehezen tudja kinyitni, csak akkor ha erősen megrántja maga felé, amihez hozzájárul a kilincs lenyomása is. Nem értjük hogy a kutya hogyan tudná azt kinyitni. Azért lenne ésszerű hogy a kutya, mert a kutyatápot ott tartjuk... de irreálisnak tűnik, hogy ő azt ki tudja nyitni és mégis rendszeresen nyitva van. Mostanra már nem csak résnyire, hanem már tárva nyitva van...

Párom például már emberéhez hasonló lépteket is hallott a padlásról. Plusz valami furcsa dolog is van a levegőben, mert pár ember körülöttem meg van kicsit "zakkanva" és volt már olyan, hogy velem is történtek dolgok, amikre később nem emlékeztem...

Nos a kérdésem az lenne, hogy milyen módon tudnám kideríteni, hogy szellem szórakozik-e a garázsajtóval, vagy a kutyánknak lett-e herkulesi ereje...

Gondoltam olyanra is, hogy valahogy kijátszom ha szellem. Pl. egy nagy téglát vagy valamit teszek elé, amit esetleg a kutya nem tud megmozdítani... de nem vagyok benne biztos hogy ez jó ötlet, mivel úgy gondolom, ha szellem, akkor látja mit csinálok és tudja hogy ki akarom valahogy játszani, ezért "nem nyitja ki" az ajtót...

Valami ötlet, magyarázat?

2012. jan. 15. 01:38
1 2 3
 1/22 zozi1111 ***** válasza:
92%
Tegyél rá lakatot.
2012. jan. 15. 06:14
 2/22 anonim válasza:
Lehet , hogy álltalában csak este jön ajtót nyitni , tégla , lakat észreveszi , próbálj meg elrejteni egy kamerát , az felveszi és megtudod mondani szellem vagy kutya ? Ha szellem és észreveszi , nem nyitja ki az ajtót , viszont lehet , hogy akár le tudod filmezni . Ha kutya , biztos , hogy lefilmezed és nyitva lesz az ajtó .
2012. jan. 15. 09:16
 3/22 anonim válasza:
HA tényleg szellem, akkor tegyél lisztet az ajtó elé, akkor látszani fog h tényleg jár-e ott valaki. De nemhiszem, milyen garázsotok van? betud oda menni valaki ismeretlen, esetleg átlehet a kerítésen mászni? (ha olyan házatok van)
2012. jan. 15. 11:18
 4/22 A kérdező kommentje:
A liszt jó ötlet. Volt a múltkor hogy esett hó, de akkor sem láttam hogy különösebben össze lett volna járkálva a hely, mert ugye mi is megyünk oda bezárni. Viszont nincs nyoma annak hogy a kutya összekarmolta volna a kilincs körül az ajtót, mert fából van és nem látszik semmi. A filmezést nem tartom jó ötletnek egyrészt, mert max egy órát tud felvenni a kamera, másrészt pedig nem lenne célszerű, mint ahogy a paranormal activityben volt. Jó, a fele hülyeség, vannak benne idétlen részek, viszont nem biztos hogy jó lenne, mert ha nem jó szándékú a szellem, (ha az), akkor nem akarom felhergelni... A liszteset kipróbálom.
2012. jan. 15. 18:56
 5/22 A kérdező kommentje:
Ja, a ház területére senki nem tud bejönni, el van kerítve és a kerítésen sincs átmászási lehetőség...
2012. jan. 15. 18:58
 6/22 anonim ***** válasza:
Na? van már valami?
2012. jan. 16. 20:56
 7/22 A kérdező kommentje:
Egyelőre még semmi, tegnap este szórtam lisztet az ajtó elé, de reggel nem volt nyitva...
2012. jan. 16. 22:00
 8/22 anonim ***** válasza:
De érdekes! Azóta történt valami fejlemény?
2012. jan. 22. 01:22
 9/22 anonim ***** válasza:
történt valami?? o.O
2012. jan. 22. 06:16
 10/22 anonim ***** válasza:
én is a videót mondtam volna,de tényleg nem egy nagyon jó ötlet..hát..esetleg,ha későig fenn maradtok,és a pároddal váltjátok egymást?
2012. jan. 22. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!