Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tudom fejleszteni ezt a...

Tudom fejleszteni ezt a "kepesseget? "

Figyelt kérdés

Nos. Sokminenkinek van ilyen szerintem semmi kulonos dolog nem lehet benne h elore tudok dolgokat. Neha jo neha nem annyira. Ez tobb szempontbol is mutatkozik, azaz 2 kategoriaba tudom sorolni a megerzeseimet.

1. amit meg almodok.

2.amit csak ugy tudok.

irok peldat.

1. 8 eves koromban azt almodtam h a papam meghalt (koporsoban lattam ahogy sirunk korulotte) es 2 hetre ra meg is halt.

Par honapja azt almodtam h eldobtam egy cigi csikket es felgyulladt tole a szomszedunk telke. Reggel ugy elmentem iskolaba, elotte elmeseltem otthon h mit almodtam es mikor hazaertem azzal vartak h egy cigi csikktol felgyulladt a szomszedunk kertje.

Fel eve tortnet a kovetkezo: egy etteremmel szembe lakok es egy auto gyarto ceg autokat rakott ki az etterem ele h meglehessen venni ill tesztelni lehet. Azt almodtam h mentem vele (feher merci) es nekimentem egy fanak, osszetortem de alig lett valami bajom. 2 nap mulva az ismerosom aki ott dolgozik mondta, h vki elvitt tesztelni egy feher mercit es osszetorte.

2.Csak azokkal szemben erzem meg a dolgokat akik kozel allnak hozzam plrokonok, jo baratok. magamrol sosem tudok semmit.

kb 3 hete meglepetesnek szantak h eljon hozzank a nenenk par napra. ejszaka volt mar amikor egy kocsi fordultbe az utcankot es abban a pillanatban tudtam h ez a nenem.

4-5 hete a legjobb baratnom szerelmes lett egy sracba akinek viszont volt egy b.noje a varos "leghiresebb" csaja. Mondtam neki h ne aggodjon osszefog neki jonni. penteken voltak 1 hetesek.

11 eves koromban a nagybatyam nemetorszagban drogot arult es orszagosan koroztek. en errol nem tudtam. Meglatogattuk nemetorszagban es o elakart menni venni egy autot. En mondtam neki h ne abba az autokereskedesbe menjunk mert vmi baj lesz. Nem hittek nekem. Bortonben ult 3 evet.

Van meg tobbis de gondolom ennyi eleg lesz. De szeretnem fejleszteni ezt azaz, azt szeretnem elerni h tudatosan tudjam, tudatosan almodjak a "jovorol".

2012. jan. 29. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ezeket az eseteket hasonlóan jegyzőkönyvezik mint amit a blikkben található ,,híreknél" megszoktál. Erről ennyit. A valódi , tudományos kutatások, ellentmondanak ezeknek az úgynevezett ,,jegyzőkönyvezett" legendáknak. A pletykarovatban néha lehet olvasni jó kis izgalmas történeteket bizonyos emberekről, néha még név is van hozzá, de ezek soha nem valódi tudományos , mért kísérletek csak a Kacsamagazinhoz hasonló szenzációsztorik. Mondjuk nem rosszak:-)))))
2012. febr. 3. 17:50
 12/18 Antimod ***** válasza:

"A valódi , tudományos kutatások, ellentmondanak ezeknek az úgynevezett ,,jegyzőkönyvezett" legendáknak."

Kérlek mutass olyat, ami megcáfolja ezeket!

És ami egyúttal azt is megmagyarázza, hogyan láthatott pl. egy vak nő testen kívüli állapotban, illetve hogyan írhattak le olyan helyiségeket emberek, amelyekben csak eszméletlenül állapotban tartózkodtak.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. febr. 3. 18:14
 13/18 anonim válasza:

ha végigolvastad volna a cikket, amit belinkeltem (megint odaadom a linket, hátha rossz helyre kattintottál: [link] akkor ez pont hogy az "igaz" példákat cáfolja meg. House M.D. is megmondta: everybody lies - ergo csak mert valaki kitalálja vagy elhiteti másokkal, hogy testen kívüli élménye volt, nem jelenti azt, hogy tényleg volt, erre tudományos bizonyíték nincs, sőt, a tudomány pont hogy cáfolja az ilyen kijelentések valósságát.

amúgy kíváncsi lennék arra a számtalan dokumentált esetre, amikor valaki az agy vérellátása nélkül észlelte a körülötte levő világot. kérlek, ha linket tudsz, akkor mindenképpen mellékeld, peer review-ed érdekel elsősorban, illetve elismert tudományos újság, nem hablatylap.

csak hogy egy kis biológiába belemenjünk: az agynak, amíg az ember életben van (elő pontos megfogalmazása: működő metabolizmus, fenntartja a belső egyensúlyt, homeosztázist, képes növekedni, válaszol a stimuli-ra - ingerre -, képes reprodukálni és továbbörökíteni a saját génjeit, valamint természetes szelekció által alkalmazkodni tud a környezethez sikeres generációkon keresztül; bár ez utóbbi nem kapcsolódik nagyon-nagyon szorosan az élő fogalomhoz), tehát ha nincs az agynak vérellátása, onnantól nincs élet. nincs elég oxigén, általában 5 perc után már enyhe agykárosodást szenvedünk (ez nyilvánvalóan egy átlag, mélybúvárok meg nagy magasságban élők hozzá vannak szokva a kevesebb oxigén térfogatszázalékhoz, illetve a tüdőkapacitásuk is jobb, mint egy átlagembernek). ha nem volt benne vér, az ciki, mert ha egyszer kifolyott vagy megalvadt, onnantól már nem fog visszafolyni. ergo szerintem innen a vitád érvényét vesztette, ezek a tények, amiket te írtál az butaság.

hogy tisztázzunk egy-két fogalmat:

öntudatlanság (unconsciousness): olyan mentális állapot, ami vagy teljes vagy majdnem teljes fogékonytalanság a körülöttünk lévő emberekre vagy egyéb, környezeti ingerre.

klinikai halál: amikor leáll a légzés és a vérkeringés.

kóma: olyan öntudatlansági állapot, amikor több, mint 6 órán keresztül az adott személyt nem lehet felébreszteni, nem reagál fájdalomra, fényre vagy hangra, nincs meg a normális alvás-ébrenléti állapot és nem tudja befolyásolni a tudatos mozgást.

csak elolvasva is kitűnik, hogy elég kétséges, hogy a fenti állapotok akármelyikében akárki is tudatosan fel tudná fogni, ami körülötte történik.

a halálközeli élményekről megint csak, szívesen olvasnék egy-két dolgot, ha tudsz valami linket (tudományos szempontból megbízhatót, megint csak), kérlek írd le. olyan, hogy "észlelni" vagy "olvasni" vagy nemtommitcsinálni mások gondolataival meg a király sci-fi filmek alapkelléke, hatásos meg minden, de valóságban nem létezik :)

2012. febr. 6. 07:29
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Természetesen péniszpumpa!
2012. febr. 11. 03:37
 15/18 anonim ***** válasza:
bocs, nem ide akartam
2012. febr. 11. 03:38
 16/18 anonim válasza:
Csodálatos dolog, ami történik veled, még ha nem éppen a jót érzed meg.Tudod a nőknek ill. a férfiaknak is van 6ik érzékük, de a nöknél ez fejlettebb. És neked ez megadatott. Ha érdekel akkor privátba tudnánk beszélgetni és egy profi ember tudok neked ajánlani.
2012. febr. 17. 12:51
 17/18 anonim válasza:
Ne hallgass a rosszindulatú hozzánem értőkre se itt se máshol.Én megértelek mert hasonló cipőben járok.Sokmindent megálmodtam már ami később megtörtént magam életéről és körülöttem élő emberekről,legsúlyosabb egy buszbaleset volt ami 2nap múlva bekövetkezett,ledöbbentem sajátmagamtól kirázott a hideg...Váratlan megérzéseimről nemis beszélve 100%osan bekövetkeznek..Mi emberek tudjuk sok furcsa megmagyarázhatatlan dolog történik a világban,lássuk a tv-ben,tárgyak gondolattal mozgatása...kézrátételes gyógyítás stb...Létezik.Az ember akkora teremtő erő hogy bármire képes amit csak akar!!!Bárki.Miért születnek emberek fura adottságokkal.Talán sose tudjuk meg a választ.De érdemes fejleszteni.Ezzel szakosodott emberek parapszihológusok,kinezológusok segítségét kérni.Egy ismerősöm képezte magát tárgyakat tudott mozgatni gondolattal,nehéz tárgyakat pl:asztal s aztmondta bárki képes rá,fejlesszem magam próbáljam addig amíg nem sikerül,hiszen minden gyakorlat,kitartás által sikerül...Elsem hittem hogy sikerülhet.Amikor ráált az agyam hogy sikerülni fog,s elhittem akkor sikerült is egy tollat gondolattal felemelni...Tehát amit nemhiszünk el az még létezhet.Jó tanulást,szorgalmat fejlődést!
2012. febr. 18. 01:00
 18/18 anonim válasza:
utóbbi vagyok szintén.Lehet 1 álom nemugy történik meg ahogy épp megálmodod.Én legrosszabb álmom az volt hogy megálmodtam mikor rákos voltam hogy meghalok....álmomban fucsa dolgokat éltem át(ezeket nem részletezem)felkelvén újjászülettem,telelettem erővel,küzdési vággyal a betegséggel szemben.Meggyógyultam.Később újra halállal álmodtam mégpedig.álmomban tudtam magamról beteg vagyok s megfogok halni és saját temetésemre vásároltam holmikat,koporót stb-t.Felkelve megijedzem kivizsgálást csináltattam ami kimutatta egészséges vagyok,kutattam álmom jelentését mindenfelé...Az idő megoldotta 3.gyermekem várom boldog vagyok és gyermekemnek vásárolgatok babaholmikat a jelenbe-tehát az álmok nem mindig úgy történnek ahogy megálmosjuk.Néha egészen más a jelentése.A halál álom állítólag hosszú élet,új élet.Tényleg új életet hozott számomra az új kis élet a hasamba.Hogy hosszú is lesz ez a jövő titka.
2012. febr. 18. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!