Miert van az, hogy az olyan emberek, akiknek nincsen tapasztalatuk a kulonbozo szellemjelensegekkel, egybol elitelik lenezik megkerdojelezik elmeallapotukat azokat/azoknak akik tapasztaltak mar hasonlot?
Az ember már csak ilyen. Abban hisz amit lát.
Én sem hittem, és gondolom Te sem az első tapasztalásig, bármi is legyen az. Én konkrétan szellemeket még nem láttam, de más megmagyarázhatatlan dologban volt részem, így hiszek ebben is. Tudom, hogy attól még lehet létező, hogy én nem éltem meg hasonló helyzetet.
Mert úgy gondoljuk, tévedtek. Pláne, amikor egész vad sztoriról van szó.
Igen, ti is tévedhettek. Fogadjátok el.
Mert a szellemjelenségek nem bizonyíthatóak így a racionális emberek számára nem is hihetőek. Nem látható, hallható vagy kézzel fogható. Olyan ez mint az istenek. Ami túl van az ember érzékelésén vagy felfogó képességén abban nehéz hinni. Ez egyébként egy szép válasz vallásos embereknek is, hiszen nem azt mondjuk, hogy isten vagy istenek nem léteznek, csupán azt, hogy nem tudjuk, hogy léteznek-e vagy sem. Ez az agnoszticizmus egyébként.
Visszatérve a kérdés lényegére, senki sem kérdezi, hogy hiszel-e a medvejelenségekben, hisz mindenki tudja, hogy medvék léteznek. Csak ezt a mondatot kell megérteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!