Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hangokat hallok. Mi lehet az oka?

Hangokat hallok. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Már vagy két hónapja van ez, éjjel nem merek elaludni, hajnalban amikor elalszom, egy furcsa,húzás szerű élményem van, ugyanott ébredek fel ahol elaludtam és egy hang beszél hozzám.

Volt a közeljövőre való jóslata is, ami bejött.

Mi lehet ez? Nagyon rettegek az egésztől.

Régen volt pánikbetegségem, de nem vagyok skizofrén. Komolytalan, vicceskedő válaszok nem érdekelnek, aki átélt ilyet tudja milyen rossz:(

2011. okt. 5. 16:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ez a privát email egy jó ötlet,engem érdekelne a dolog,meg amúgy is lenne még egy-két gondolatom Hozzád.Írsz nekem?
2011. okt. 15. 10:38
 32/41 anonim válasza:
médium vagy ! nem hülyéskedek4 nyitottabb vagy a másvilági dolgokra mint az egyszerű emberek halgasd a hangokat és "suttogj" vissza nekik beszéges velük ismerd meg őkket.ha rossz lelkek szelleműzést végezz el! ha van még kérdésed írj!
2011. okt. 16. 15:35
 33/41 A kérdező kommentje:
10:38: Szeretnék neked írni, csak nem látom a lehetőséget, beállítottam, hogy tudj nekem írni!:)
2011. okt. 17. 14:23
 34/41 anonim ***** válasza:

Szellemek nincsenek, nem kell aggódnod.

Ez a jó ebben az oldalban, hogy néha igazi válaszokat is lehet találni, nem csak olyat amit várna, szeretne hallani a kérdező. Sokan csak azért tesznek fel kérdést, hogy itt mégtöbben igazolják az elképzelésüket. A valódi válaszokat meg el sem olvassák, pedig gyakran ott a lényeg.

2011. okt. 17. 17:57
 35/41 A kérdező kommentje:

Én elolvastam mindent:)

Alapvetően én nem hittem ezekben a dolgokban, de amin keresztülmentem, szörnyű volt, ez a médium hölgy segített, nekem mindegy, hogyan.

Megtértem aztán ennyi:) Nekem nincs bajom a szkeptikusok válaszaival, ha azok értelmesek és nem támadóak és nem akarnak mindenáron megmagyarázni amit ők át sem éltek.

Olyanról beszélni, amit nem éltél meg és lebolondozni a másikat nem szép dolog, a válasz meg nem biztos, hogy hiteles.

Olyan mintha elmondanám neked milyen finom édesség a halva, te meg kb azt se tudod mi az, és meg akarsz győzni, hogy olyan nincs is és csak haluztam a boltban.

Kétségbeesésemben írtam ide, mert már nagyon ki voltam bukva idegileg is, de amióta elmentem médiumhoz, mintha kicseréltek volna.

Nekem mindegy, hogy történt, örülök, hogy megtörtént, mindenesetre azóta elhiszem, hogy léteznek szellemek.

Ennyi:)

2011. okt. 17. 22:00
 36/41 anonim válasza:
Amikor van Neked ez az állapot, közben tudsz mozogni (nem hülyeségből kérdezem)?
2011. nov. 4. 21:08
 37/41 A kérdező kommentje:
Nem tudok mozogni, mostanában tudok kiabálni álmomban, de rájöttem, hogyha erősen lélegzek, arra felébredek.
2011. nov. 5. 12:54
 38/41 anonim válasza:

Ebben a rossz állapotban van olyan érzésed, mintha ébren lennél, és lenne valaki a közeledben?

(esetleg privátban megadhatnád az msn-címed, mert akkor hamarabb meg tudjuk beszélni, mert van egy tippem, hogy mi a "bajod")

2011. nov. 6. 07:19
 39/41 anonim ***** válasza:
Szerintem ismeri a projekciót (AP) :)
2011. nov. 6. 14:57
 40/41 anonim válasza:
HHát Klárikám jóvolt az anyag látom hatott rád is rendesen. XD
2013. dec. 22. 02:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!