Hangokat hallok. Mi lehet az oka?
Már vagy két hónapja van ez, éjjel nem merek elaludni, hajnalban amikor elalszom, egy furcsa,húzás szerű élményem van, ugyanott ébredek fel ahol elaludtam és egy hang beszél hozzám.
Volt a közeljövőre való jóslata is, ami bejött.
Mi lehet ez? Nagyon rettegek az egésztől.
Régen volt pánikbetegségem, de nem vagyok skizofrén. Komolytalan, vicceskedő válaszok nem érdekelnek, aki átélt ilyet tudja milyen rossz:(
Én úgy szoktam, ha valaki velem van, megjelenik, (én ébren vagyok általában) hogy gyújtok egy fehér gyertyát és kérem az égieket ( istent, az univerzumot)hogy ha tényleg van a lakásban valaki vagy rajtam akkor jöjjenek érte és segítsék elmenni, hogy megnyugodjon a lelke. Általában rögtön megnyugszom és ha rajtam volt akkor megkönnyebbülök. (Múltkor éreztem másnap hogy nagyon hálás érte, ez nagyon jól esett!)
Én nem tartom jónak hogy beszélgessünk velük, itt kell élnem a jelenben, eltereli a gondolataimat arról amit meg kell csinálnom.
Múltkor napokig jött valaki az ajtóban állt és figyelt ahogy gyakori kérdésezek a neten és nem értette mit csinálok, hihetetlen kíváncsi volt. Kicsit féltem, viszont nagyon érdekes is volt. (Szerintem ez azért történt, mert hetekig masszíroztam a talpamon a tobozmirigy helyét, ezek a dolgok mind a tobozmirígy stimulálása miatt van, néha túl telítődik vérrel, hirtelen mozdulat miatt stb.
Csakratisztításkor magasabb frekvenciákat használsz, és ezt hallod. Képes vagy hallani a felsőbb szintű dolgokat.
Ha rossz dolgokat jósol, akkor sem kell megijedni: a jövő nem egy fixált dolog: ez "nyúlékony", a TE döntésed, hogy milyen lesz :) A gondolataid alakítják a jövődet :) Ha pedig jókat jósol, próbálj neki eleget tenni :)
A mostani fizikai tested próbál ráhangolódni a magasabb frekvenciákra, rezgésekre :) Ez jó jel :)
Szia!
Én vagyok az! Mivel este nem vagy hajlandó meghallgatni elmondom itt, amit akartam.
Szóval. Nagyon büdöseket fi.ngasz és nem tudok ezért bemenni a fénybe mert csípi a szemem és nem látom a kaput.
Ha megtennéd, hogy egyik este tolsz egy dugót!
Köszi.
Hát ezek érdekes kérdések és mégérdekesebb válaszok,amikor a racionális orvostudomány és a spirituális világ "összecsap".
Én a kérdezőnek és az utolsó angyalos testvéresnek javaslom hogy olvassanak utána az asztrálutazásnak,asztrál síknak,tudatos álmodásnak mert az válaszokat adhat a kérdéseikre,de az irányt h merre induljanak el,biztos h megmutatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!