Hogy lehet médiummá válni? A többi lent.
Aki akarja el ólvashatlja a hósszabat mert az részletesebb.
Aki akarja el ólvashatlja a rövidebbet mert az tömőrebb.
A válaszokat előre kőszőnőm. Az íde nem értők hülye válaszaira nem vagyok kíváncsi!
Rőviden:
Volt paranormális esetem haverom azt mondta hogy médium vagyok ezek a médiumok 16éves korban az erejűk vonzák a szellemket akik lehetnek rosszak. Ki kéne tanúlni ezt hogy használni tudjam ezt az erőt akkor nem vonzom a szellemeket, Kéne egy médium budapesten hogy meg mondja hogy médium vagyok ha igen akkor tanítson, vagy egy tisztán látó hogy elzárja ezt az "erőt"; Vagy mondja meg valamelyik hogy csak allergiás vagyok e a szellemekre és segitsen ebben.
Hosszan:
Azt szeretném tudni hogy hogy lehet médiummá válni mert az egyik barátom ilyen dolgokban nőtt fel, vannak rokonai akik ilyesmikkel foglalkoznak. Nem rég voltunk az utcán egy játszótéren voltunk a lakásom közelében lent vagyunk kb 20:30 környékén szélcsend volt és le hűlt a levegő meg a többi, lámpákkal meg kamerákkal voltunk körbe kerítve meg alattunk futótt a lakótelep vízvezetékei azt mondta a haverom hogy a sok erektrómmoság meg a vízvezetékek által ott nagy lehet az energia és ezért jelenhetet meg valaki, de ezt akkor nem mondta; Amikor fel kapcsolodtak a lámpák akkor egy macska be ment az egyik sarokba és mereven bámulta a szembenlévő sarkat és majd elment, szóval miután le hűlt a levegő egyből gőrcsőlni kezdet a gyomrom egy 15perc múlva már szédültem. Amikor ki mentünk a lámpa körböl akkor kezdtem jobban lenni amikor meg vissza mentünk akkor megint gőrcsőlt a gyomrom, mi után le ütünk a hintába (nem szoktam hintázni csak ülők benne)el kezdet az egyik ilyen libikóka szerűség vagy mi mozogni de lendületesen magától. Amikor el mentünk a játszótérről akkor fokozatosan kezdtem jól lenni, másnap kb ugyan ebben az ídőben újra történt ez de olyan érzésem is volt hogy van még valaki velünk a játszótéren csak ketten voltunk. Ez egy hónapja megy így de már kezdem szokni a haveromnak vidéken laknak az ilyen dolgokkal foglalkozó rokonai, az egyik rokona azt mondta hogy lehet hogy médium vagyok; A haverom utána olvasott valamilyen könyvekbe de nem mondta hogy mi a könyv címe, azt mondta hogy a médiumok ilyen "át segítők" át segítik a szellemeket a túl világra, vagy én is médium lehetek vagy csak allergiás vagyok a szellemekre és ezért könnyű célpont vagyok a számukra, de ha médium akkor ha még nem tudom használni ezt akkor kb 15-16 évesen (amikor jobban érek akkor ez a médium erő is erősödik bennem) nem tudom használni ezt az "erőt" akkor mágnes leszek a szellemeknek; Vidéken az egyik rokonával meg egy pappal voltak egy házban ahol állítólag egy 30-40 éves nő el ment a rokonához neki volt egy egészséges 1éves nyúl meg egy szintén egészséges 3 éves kutyája, az egyik éjjel valami vörös szempárt látott a szekrényben a kutya meg a nyúl féltek a nyúlat fel vette a kezébe az el ernyedt és meg halt másnap a kutya is meg halt, azt mondták hogy lehet hogy ez a nő is egy médium. én nem szeretnék ilyet szóval ki kell tanulni ezt a "képességet". Valaki tud egy médiumot budapesten aki foglalkozik tanítással, vagy valami tisztánlátót mert olvastam hogy el lehet ezt a "képességet" zárni bízonyós kórig.
Hohhohhóóóó kedvess báhráttomm!
Lehet villogni az év végi jegyeddel, de nem mindegy, milyen iskolában érted el. Ha a dzsedi-képzőből felvételizel az olász maffiába, úgy ez az eredmény kiváló.
Ellenben még a médiumtanoncoknak is magasabb kvalitásokra van szüksége, hogy sikeresen átbasszák a népet.
"A kérdező kommentje:
Faszomat belétek ...."
13 évesen még az sem lehet neked..:d majd ha megnősz....:d akkor is így fogod osztogatni?:d
Tényleg milyen nemű vagy?:d
Használj Old Spice Danger Zone-t és lehetsz médium!
Bármi megtörténhet ha egy férfinak Old Spice illata van. Egy fehér lovon ülök...
Végre egy normális komment a tegnap 11:35-tol.
És legalább mosolyogtam az előzőn akk legalább ilyenek jönnének
Aki valamiben hinni AKAR , azt nehéz meggyőzni az igazságról:-) Ez a lényeg, majd megérted később(talán). A reklámpszichológia is ebből építkezik.
Szellemek nincsenek, sem látók, médiumok,stb. semmi ilyesmi. Esetleg néhány hallucináló vagy kamugép. De ugyebár ez piszkosul unalmas így, hát érdemesebb hinni a ,,szellemlátóknak" :-)) Ha majd lesz sok pénzed is erre, járj médiumhoz, szellemiskolába meg varázslókörbe. Legalább ők jól éljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!