Hogy lehet médiummá válni? A többi lent.
Aki akarja el ólvashatlja a hósszabat mert az részletesebb.
Aki akarja el ólvashatlja a rövidebbet mert az tömőrebb.
A válaszokat előre kőszőnőm. Az íde nem értők hülye válaszaira nem vagyok kíváncsi!
Rőviden:
Volt paranormális esetem haverom azt mondta hogy médium vagyok ezek a médiumok 16éves korban az erejűk vonzák a szellemket akik lehetnek rosszak. Ki kéne tanúlni ezt hogy használni tudjam ezt az erőt akkor nem vonzom a szellemeket, Kéne egy médium budapesten hogy meg mondja hogy médium vagyok ha igen akkor tanítson, vagy egy tisztán látó hogy elzárja ezt az "erőt"; Vagy mondja meg valamelyik hogy csak allergiás vagyok e a szellemekre és segitsen ebben.
Hosszan:
Azt szeretném tudni hogy hogy lehet médiummá válni mert az egyik barátom ilyen dolgokban nőtt fel, vannak rokonai akik ilyesmikkel foglalkoznak. Nem rég voltunk az utcán egy játszótéren voltunk a lakásom közelében lent vagyunk kb 20:30 környékén szélcsend volt és le hűlt a levegő meg a többi, lámpákkal meg kamerákkal voltunk körbe kerítve meg alattunk futótt a lakótelep vízvezetékei azt mondta a haverom hogy a sok erektrómmoság meg a vízvezetékek által ott nagy lehet az energia és ezért jelenhetet meg valaki, de ezt akkor nem mondta; Amikor fel kapcsolodtak a lámpák akkor egy macska be ment az egyik sarokba és mereven bámulta a szembenlévő sarkat és majd elment, szóval miután le hűlt a levegő egyből gőrcsőlni kezdet a gyomrom egy 15perc múlva már szédültem. Amikor ki mentünk a lámpa körböl akkor kezdtem jobban lenni amikor meg vissza mentünk akkor megint gőrcsőlt a gyomrom, mi után le ütünk a hintába (nem szoktam hintázni csak ülők benne)el kezdet az egyik ilyen libikóka szerűség vagy mi mozogni de lendületesen magától. Amikor el mentünk a játszótérről akkor fokozatosan kezdtem jól lenni, másnap kb ugyan ebben az ídőben újra történt ez de olyan érzésem is volt hogy van még valaki velünk a játszótéren csak ketten voltunk. Ez egy hónapja megy így de már kezdem szokni a haveromnak vidéken laknak az ilyen dolgokkal foglalkozó rokonai, az egyik rokona azt mondta hogy lehet hogy médium vagyok; A haverom utána olvasott valamilyen könyvekbe de nem mondta hogy mi a könyv címe, azt mondta hogy a médiumok ilyen "át segítők" át segítik a szellemeket a túl világra, vagy én is médium lehetek vagy csak allergiás vagyok a szellemekre és ezért könnyű célpont vagyok a számukra, de ha médium akkor ha még nem tudom használni ezt akkor kb 15-16 évesen (amikor jobban érek akkor ez a médium erő is erősödik bennem) nem tudom használni ezt az "erőt" akkor mágnes leszek a szellemeknek; Vidéken az egyik rokonával meg egy pappal voltak egy házban ahol állítólag egy 30-40 éves nő el ment a rokonához neki volt egy egészséges 1éves nyúl meg egy szintén egészséges 3 éves kutyája, az egyik éjjel valami vörös szempárt látott a szekrényben a kutya meg a nyúl féltek a nyúlat fel vette a kezébe az el ernyedt és meg halt másnap a kutya is meg halt, azt mondták hogy lehet hogy ez a nő is egy médium. én nem szeretnék ilyet szóval ki kell tanulni ezt a "képességet". Valaki tud egy médiumot budapesten aki foglalkozik tanítással, vagy valami tisztánlátót mert olvastam hogy el lehet ezt a "képességet" zárni bízonyós kórig.
Ikerkasza van egy rossz hírem számodra...:d
Nem vagy médium... és nem is leszel az... ne erőlködj:d
Szókincs, titokzatosság és sok tök általános mondat arról amit kérdeznek tőled. Ha utólag hasonlít arra amit megtalálnak, máris azt hiszik Te is megmondtad. Gyakorolj. Tudni nem kell semmit, valójában csak jól kell kommunikálni. Nincsenek médiumok.
Ha azt mondod pl., hogy egy eltűnt személy egy sötét helyen van, vagy épp meleg/hideg levegőt érzel, vagy dohos szagot, bármit, hát utána, ha megtalálják, bárki mondhatja : Tényleg, ez meglátta! Szóval valami ilyesmi:-))) Nagy kamu
Előbb írni tanulj meg, a helyesírásod alig éri el egy negyedikes szintjét. Gondolom eléggé hátulkullogó vagy a suliban is, történeted alapján pedig kiejelenthetjük, hogy nem áldott meg annyi ésszel az anyatermészet...
A magadfajták eme rendszerben azon nemes szerepet töltik be, akik JÁRNAK a médiumokhoz-tisztánlátókhoz és FIZETNEK nekik, nem pedig neked fizetnek. Persze társaságon belül te leszel a legokosabb médium-tisztánlátó, aki számtalan fizetős tanfolyamot elvégzett és óvodásoknak is röhelyes könyvet elolvasott tudati energiával tisztításról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!