Be szokott válni valakinek a (szerelmi) horoszkóp?
Ilyenben ne higgy.
Ha feltétlen akarsz, akkor van egy külföldi oldal, ahol minden bolygóállást, házakat összevet.
El ne hidd már amiket a horoszkópokban összeirkálnak!
Én spec. csak az általános jellemzésekben hiszek, azok igazak rám is meg a páromra is, személyiségvonások, hasonló. A többi úgy kacsa ahogy van, ne alapozd rá az életedet.
Az újságos horoszkóp sz*rt se ér..nem állítom,hogy a többi jó,de ezek a lehető legborzasztóbbak.Ajánlom neked a nemtudom milyen című filmet (elfelejtettem a címét),amiben újságnál dolgozik egy csaj,és az alábbi mondat hangzik el: "na,ma mit találjunk ki a horoszkópba?:/" - szerintem ez tükrözi a valóságot.:D
Amúgy az általános jellemzés rám is igaz,és elég sok ismerősömre.
Nekem most ez az ami ,,beválik"(csak nem 2010re,hanem ez heti :) ) de ki menyire hisz benne...:
heti.. neked ezt irja:
Szűz
Valaki keresztbe akar neked tenni, már rég sejtetted, de most egyre bizonyosabb leszel abban, ki is ez a személy. Készülj fel mindenre, lehet, hogy valaki, akit nagyon szeretsz, de arra is számíts, hogy jó okkal teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!