Ez valamiféle telekinézis?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy szám amit hallgattam laptopon, és megnyomtam a pause gombot, aztán tettem vettem, gondoltam jó lenne megint meghallgatni és a dal elindult magától pedig hozzá se nyúltam a géphez, vagy van hogy bekapcsolom a laptopot, és még iszom a kávét előtte, aztán azon jár az agyam hogy be kéne indítani a netet és beugrik a program anélkül hogy hozzáérnék a géphez... fura azért, mégha van is rá magyarázat:)2011. júl. 9. 14:17
12/17 anonim válasza:
Aki elöttem telekinézist hajt végre azt én orálisan kielégitem.. 19\L
13/17 anonim válasza:
Telekinézis nincs, de akad olyan ember aki képzelődik ilyesmiről és elhiszi:-) A fejben lehet ilyen, persze az belül játszódik le, és senki más nem látja:-)))) Esetleg valami kémiai markert használ valaki....
14/17 anonim válasza:
Lehet az is, de az én esetemben teljesen elfeledkezek róla hogy bekapcsoltam a gépet és 10 másodperc múlva csak csodálkozok azon hogy mikor kapcsoltam be.
Egyébként ez akkor fordul elő, ha teljesen rutinszerűvé válik a művelet, tehát nem is biztos hogy tudatosan teszed és amikor tudatosan beülnél elé,csak ámulsz és bámulsz hogy ezt most hogy.
15/17 anonim válasza:
16/17 linkids válasza:
Ezt a gondolatolvasó programot nekem is ideadhatnátok!
akk nem kéne a játékból kilépnem, h ha más zenét akarok berakni xd
17/17 Darkavid válasza:
Ha némelyikőtöknek a hülyeség fájna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!