Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Éjszaka láttam egy alakot. Mi...

Éjszaka láttam egy alakot. Mi lehetett ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Éjszaka láttam egy alakot az ajtómban állva. Szinte teljesen sötét volt. Azt hittem apám az, de nem szóltam, és már akkor is féltem.Aztán reggel megtudtam , hogy éjszaka, se apám se anyám nem volt a szobám környékébe. Elmeséltem nekik az egészet, de azt mondják csak álmodtam... Tudom hogy mi álom és mi nem az. Nagyon félek. Mi lehetett ez? Meg fogok halni. Kérlek ne írjátok azt hoggyg igegn eg fogsz halni, mert már ígyse merek aludni, vagy egyedül lenni. Olyan mintha valami a hátamba lenne. Mindig. És nem látom. Félek.
2011. jún. 26. 00:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én már nem is egyet láttam...
2011. jún. 26. 17:01
 12/19 anonim válasza:
Sötétben fény-árnyék hatás kelthet ilyet. Egyébként szerintem azért vesz fel emberi alakot, mert azt akarod látni. Szóval úgymond csak képzeled, de nem mint egy dilis.
2011. jún. 26. 20:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Én tudom mi volt: egy egyszerü árny, ami alapjában rosszindulatú, de sose bánt senkit. Asztrális világ lakója.

Nyugi többször már nem fogod látni.

2011. jún. 26. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is voltam így, de aztán reggel megvizsgáltam, és csak egy fa árnyéka volt:)
2011. jún. 28. 16:07
 15/19 ekeke ***** válasza:
Mindenkepp meghalsz. Vagy mert beszarat valaki, vagy mert te szarsz be magadtol a sotetben.
2011. júl. 3. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kiskoromban gyakran volt ilyen érzésem. Hogy az ajtómban áll, néha átmegy a szobán, időnként meg az ablak mellett ácsorog. Olyan volt, mintha ott sűrűbb lenne a sötétség.

Aztán egyszer, már felnőttként otthon aludtam ugyanabban a szobában, és iszonyatos lidércnyomás tört rám, és résnyire nyitott szemmel láttam ezt az alakot, fölöttem állt és nézett (az ágy már átkerült az ablak alá). Borzalmas halálfélelmet éreztem, amíg nagy nehezen a testem is felébredt, azonnal felugrottam, felkapcsoltam minden villanyt, felvertem még szegény muttert is XD.

És hiába voltam 21, de kértem, hadd aludjak nála. Visszafeküdtünk, és olyan érzésem volt mintha még mászkálna a lakásban. Aztán megállt ennek a szobának az ajtajában is, és gondolatban vitatkozni kezdtem vele, és az a durva, hogy válaszolt! Gúnyolódó hangnemben. Végül azt mondtam neki, hogy ha nem tűnik el, megölöm. Ekkor hallottam egy csattanást, mint amikor kisül valami elektromosság. Aztán mintha eltűnt volna.

Én se tudom ezeket az élményeket hova tenni, de a félelem semmiképp sem megoldás.

2011. júl. 5. 00:19
 17/19 anonim válasza:

Én is pon most este láttam valamit.

Megyek a konyhábol és az elötér ajtó (üveges) mögött láttam egy fekete alakot és szemből láttam, szoval nem a szemem sarkábol. Hanem ott állt elöttem kb 1-1,5 m-rel. Pár másodpercig néztem és ugy megijedtem, hogy futottam a gépelé ugye itt a gép a lámpa is fenn van és a cicám is.

Az a legfuribb, hogy a fekete alaknál sötét volt, nálam meg világos és mégis ott volt, szóval nem tükrözödés. De most a tükörbe belenéztem (fürdőt látni) és van ott egy fehér kicsi átlátszosabb folt (ez lehet, hogy a tükör miatt. De az elöteres biztos, hogy ott volt, de szerintem fél a fénytől, mert nem közeledik. Vagy a cicától fél.

2011. júl. 19. 01:18
 18/19 anonim ***** válasza:
talán negatív energiák.
2011. júl. 20. 15:36
 19/19 Lin71 ***** válasza:
Tudod az agy egy csodálatosan bonyolult rendszer, és mi alig a 10 százalékát használjuk. Ha mindenképpen rá avgy izgulva az ilyen dolgokra, akkor addig spanolod magad, amíg nem látsz majd valami földöntúlit. Nem tagadom, hogy képzelted, de lehet hogy az agyad egy filmből átvetített egy képet számodra a "valóságba". Ne agyalj ennyit. Ez olyan mint egy hipochondernél egy betegség. Annyira mondogatja magának, meg elhiszi, meg addig spanolja magát, amíg tényleg beteg nem lesz.
2011. júl. 24. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!