Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Gyermekemet láttam elsüllyedni egy teljesen tiszta vizű tóban! Kétszer is beleesett és teljesen láttam az arcát, hogy élettelenedik és csukódik a szeme! Megmentettem, felhoztam a víz alól és utána vége az álomnak! Mért álmodom ezt? Mit jelenthet?Hozzá kell tennem, hogy már több hete nem láttam a gyereket, mert az apja elvette, bújtatja ,gyerekelhelyezési perünk van folyamatban. Semmi infot nem ad a gyerekről és már rémeket álmodok és látok!2011. jún. 8. 08:58
1/2 eNerdzsy válasza:
Az álmod a félelmedről szól, hogy nem csak fizikailag de idővel talán lelkileg is eltávolodik tőled a gyereked annak ellenére, hogy mindent megteszel, hogy visszakaphasd.
2/2 anonim válasza:
Félsz a gyermeked elvesztése miatt és/vagy szorongsz a víztől is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!