Miért könnyezünk mikor szellemekről beszélünk?
Figyelt kérdés
Tegnap haverokkal szellemekről beszéltünk hazafele, és kicsit szartunk is, könnyezett a szemünk mint állat, de nem sirtunk v. ilyesmi... Szoval miért? :|2011. máj. 22. 19:47
1/12 anonim válasza:
"és kicsit szartunk is"
na ezért
nagyon nyomtátok, kidülledt szemmel ...
2/12 anonim válasza:
Csípte a sz*rszag a szemeteket.
3/12 anonim válasza:
Én ilyenkor a röhögéstől szoktam könnyezni.
4/12 anonim válasza:
haverokkal?:D
11 évesek vagytok igaz?
ám sz*r vagy, soha életemben nem könnyezet a szemem amikor szellemekről beszéltem xD mondjuk ilyen is nagyon ritkán van, 2 évben 1x talán:D:D na pás!
5/12 valakiakitnemismersz válasza:
Mert félős kislányok vagytok.Vigyázz mert este elfog kapni hahaha.
6/12 anonim válasza:
miért kell hülyeségekkel teleírni a fórumot ? nem elég hogy egy hülye 404 már van, aki ezt megteszi ?
7/12 BlackSword válasza:
Mert a könnyem is kicsordul a röhögéstől, amikor valaki arról a butaságról akar meggyőzni, hogy szellemek márpedig vannak...
8/12 anonim válasza:
Nem könnyeztem még soha amikor szellemekről beszéltem. Nem lehet, hogy betéptetek?
9/12 anonim válasza:
Legközelebb ne akkor beszélgessetek a szellemekről, amikor hazafele menet hagymát szeleteltek és egy kicsit kaksiztok.
10/12 A kérdező kommentje:
:'DD basszátokmeg...xDDDDD
egyébként megtörtént esetekröl beszéltünk.
2011. máj. 23. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!