Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Honnan lehet tudni hogy...

Honnan lehet tudni hogy valakinek van-e valami különös képessége vagy nincs? Akiknek van azok érzik ezt egymáson?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 16:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
Valaki itt szóba hozta az emberek manipulálását és erről eszembe jutott, hogy nem attól különleges-e egy teljesen átlagos ember viszonylag átlagos képessége, hogy azáltal nagy dolgokat ér el. Mert pl. egy tűzgolyó nem olyan látványos, mint az, hogy valakinek a szavára ezrek vagy százezrek reagálnak és nem azért, mert ő a főnök és minden jót ígér, hanem mert képes meggyőzni az embereket.
2011. máj. 17. 19:14
 12/17 Csorby válasza:
hát nekem olyanom van h kitudom zárni a fájdalmat vagy nemtóm de alig vagy egyáltalán nem érzem a fájdalmat...oszt társaim nem hitték el megkértem hogy ütögessenek teljes erőböl...és hiába meg se érzem,jó ha fejbebaszna 1 5tonnás vmi bizt megérezném.volt mikór verekedtem és rámjöttek 3an akor is simán vertem öket..ez nemtudom h valami képesség,de elég érdekes..
2011. máj. 18. 11:22
 13/17 anonim ***** válasza:
érdekes. ez mutatja hogy (te erősebb vagy, ez jó) és hogy a mai, korodbeli srácok ütni nem tudnak... de attól még értékes hulladékot lehet csinálni a mai fiatalokból is, megfelelően bedarálva.
2011. máj. 18. 18:57
 14/17 Csorby válasza:
én is mai srác vagyok,17 leszek 3hónap mulva..amm énse vok sztem erös csak nagydarab..xd 190cm 120kiló..kicsit kövérnek tartom magam..xd
2011. máj. 18. 19:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberek valahogy bevonzzák egymást, megérzik a másikon. Van aki egyből, van aki idővel látja meg a másikban.
2011. máj. 19. 21:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Csorby, az a 120 kiló valóban emberes kissé.

de az akkor is gáz ha a korodbeliek nem tudnak rendesen megütni. lehet hogy erősebb vagy és jobban is bírod, de ne haragudj, gondolom elmúltatok már 14-15 évesek, ennyi idősen meg ne már hogy haverjaid nem tudnak ütni hogy annak hatása legyen. vagyis elég probléma. én ~16 évesen szerintem már elég kemény emberekkel elbánhattam volna, de mondjuk én ezt gyakoroltam.

2011. máj. 19. 23:28
 17/17 Csorby válasza:
17 éves vagyok és a barátaim is...de ha ők mással verekednek akk akivel bunyóznak azok megérzik..1szerüen kitudom zárni az agyammal h ne fájjon...a 120 kiló sztem is sok,de majd teszek rólla h ne legyen..
2011. máj. 20. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!