Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha lefekszem aludni, úgy 2-3...

Ha lefekszem aludni, úgy 2-3 perc elteltével hangokat hallok a fejembe. Káromkodást, hányás hangot, csattanásokat és hogy valaki magyaráz nekem. Démon van bennem, de már legyengítették. Ez a démonra vezethető vissza?

Figyelt kérdés
Szkeptikusok ne írjanak! Kulturált, normális válaszokat kérek!
2011. ápr. 28. 18:52
1 2 3
 21/25 kris' ***** válasza:
Ha írsz privátot, meg tudom adni azt is, hogy személy szerint kit kereshetsz. Lehet, hogy fizetned sem kell érte. Régen nem kellett, vagy csak minimálisat.
2011. máj. 13. 19:47
 22/25 anonim válasza:
hogy erted azt hogy demon van benned de mar legyengitetek?ki mondta ezt neked?es honan tudod?nem rosszindulatbol kerdem csak erdekel.:)talan segithetek
2011. máj. 17. 11:26
 23/25 anonim válasza:
Keresd meg a Winchester-fivéreket, de Bobby Singer is segíthet ratad.
2011. máj. 23. 19:25
 24/25 anonim ***** válasza:

Ne várd,mert akkor eljön! Mivel rögtön ezoterikus témában kerested erre a dologra a választ,feltételezem,mielőtt bekövetkeztek ezek a jelenségek veled,ezoterikus dolgokat olvasgattál,esetleg a tv-ben nézted,vagy horror filmeztél.Ezután automatikusan vártad,hogy történjen valami,gy meg is történt. És miután 1x megtörtént,még inkább vártad,ami miatt ismét megtörtént. És így tovább láncreakcióban. Több oldalát is lehet nézni ennek a dolognak.Leginkább azt állítanám,a saját agyad teszi ezt veled. Leginkább félelem miatt bekapcsol odabent valami,ami miatt hangokat kezdesz el hallani stb. Tényleg vizsgáltasd azért meg magadat egy orvossal! Sok ilyen esetről hallottam,és kiderült,az illetőknek agydaganatuk volt.Ez nem játék.Először is keresd a dolgok racionális oldalát.Ha kiderül semmi baj sincs veled,akkor még két példát tudok neked mondani.1 a saját hited miatt van(hiszek a hit erejében),vagy 2 tényleg démonok okozzák(ezt a lehetőséget sem cáfolom meg).Ha így van,akkor egy valamit tehetsz:Hagyd figyelmen kívül,ne foglalkozz vele,és még inkább ne várd!Ne olvass ezoterikus dolgokat,nagyon sokat fog segíteni,higgy nekem! (: Semmi pánik. Majd írd mi volt a dokinál.

Üdv.

2011. máj. 29. 11:57
 25/25 anonim válasza:

19:25

sztem te túlsok odaátot néztél :D

2011. júl. 8. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!