Ha lefekszem aludni, úgy 2-3 perc elteltével hangokat hallok a fejembe. Káromkodást, hányás hangot, csattanásokat és hogy valaki magyaráz nekem. Démon van bennem, de már legyengítették. Ez a démonra vezethető vissza?
19:31
Ez a rángatózás amúgy nem hülyeség, mert mielőtt mélyalvásba mennél az izmaid elernyednek, ilyenkor végigmegy egy rángás a testeden. Ez minden embernél így van.
Menj el pszichológushoz.
Aztán, ha ő úgy látja, akkor elküld a pszichiátriára.
Lehet, hogy ott kapsz gyógyszert, de az is lehet, hogy csak pszichoterápiával rendbe lehet hozni téged.
Amit leírsz, az nem normális és nem természetes, úgyhogy ne hagyd rá, hogy nem tehetsz semmit.
Démon szerintem nem létezik, maximum a saját félelmeidet nevezheted démonnak, amik ugyanúgy meg tudnak gyötörni, mint egy külső hatalom.
Ne higgy az ilyen démon-űzőknek, mert többb kárt tesznek, mint segítenek.
A végén tényleg megőrülhetsz, pedig lehet segíteni rajtad, úgyhogy én azt tanácsolom: pszichológus.
Szerintem is gyanús a szkizofrénia, főleg ha 18-25 éves vagy, akkor szokott előjönni. Hallottam olyan esetről, hogy szintén csak este hallotta az illető a hangokat, mert napközben sok más zaj miatt nem voltak zavaróak, este viszont felerősödtek a tünetek.
Pszichiátriára kéne elmenned. Ne vedd úgy, hogy ez gáz, mintha hasfájással elmennél a belgyógyászatra. Minél előbb mész el, annál inkább tudnak segíteni!
Én azt ajánlanám, hogy a pszichiáter mellett látogass meg egy parapszichológiában jártas embert is. Nagyon sokan szenvednek pszichiátrián olyan emberek, akiknek megszállói vannak. Démon nem lehet, mert azt az energiát amivel egy démon rendelkezik egy átlagos ember nem bírja el. Az viszont elképzelhető, hogy megszállód van.
Én azt javaslom, h hívd fel a R.A.I. Magyarország központját és ott kapsz segítséget. Én is náluk tanultam, de már külföldön élek. (A neten megtalálod őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!