Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha lefekszem aludni, úgy 2-3...

Ha lefekszem aludni, úgy 2-3 perc elteltével hangokat hallok a fejembe. Káromkodást, hányás hangot, csattanásokat és hogy valaki magyaráz nekem. Démon van bennem, de már legyengítették. Ez a démonra vezethető vissza?

Figyelt kérdés
Szkeptikusok ne írjanak! Kulturált, normális válaszokat kérek!
2011. ápr. 28. 18:52
1 2 3
 11/25 valakiakitnemismersz ***** válasza:
61%
19:22 Hát érdekes más is tapasztalja .Érdekes biztos én vagyok az akinek orvoshoz kellene menni de én amikor elalszok nem hallok káromkodást és számomra a rángatózás sem normális mivel nem szoktam.De biztos én vagyok egy külön faj... 14/f
2011. ápr. 28. 19:31
 12/25 anonim válasza:
100%

19:31

Ez a rángatózás amúgy nem hülyeség, mert mielőtt mélyalvásba mennél az izmaid elernyednek, ilyenkor végigmegy egy rángás a testeden. Ez minden embernél így van.

2011. ápr. 28. 19:54
 13/25 anonim válasza:
100%
honapokon keresztul hallottam hangokat..eloszor en is nagyon megijedtem, elmentem orvoshoz, azt tancsaolta sok eredmenytelen kivizsgalas utan, hogy figyeljem meg hogy milyen idopontokban hallhatoak ezek a hangok, es pontosan mik is azok..mar magusnal is voltam, de o se tudott segiteni..kesobb kiderult hogy csak a zuleim erotikus jatekait hallottam, a hanyas hangok akkor voltak ha oralis kenyeztetes volt...remelm tudtam ezzel segiteni valamit
2011. ápr. 28. 19:56
 14/25 valakiakitnemismersz ***** válasza:
19:54 hát nem tom nekem az elernyedés meg az hogy rángatózok kicsit más.Láttam már epilepsziást na a rángatózás és nem az.
2011. ápr. 28. 20:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Sztem te zajos kornyezetben elsz, azert van. En mikor meg gyerek voltam, sokat jatszodtam szgepes jatekokat. volt olyan hogy reggeltol estig egy jatekot jatsyodtam mjad este lefekudtem becsuktam a szemem s akaratom ellenere jatszodtam tovabb, lattam a kepeket, hallotam a hangokat minden. Ezt az agy csinalja.
2011. ápr. 29. 08:34
 16/25 anonim ***** válasza:

Menj el pszichológushoz.

Aztán, ha ő úgy látja, akkor elküld a pszichiátriára.

Lehet, hogy ott kapsz gyógyszert, de az is lehet, hogy csak pszichoterápiával rendbe lehet hozni téged.

Amit leírsz, az nem normális és nem természetes, úgyhogy ne hagyd rá, hogy nem tehetsz semmit.

Démon szerintem nem létezik, maximum a saját félelmeidet nevezheted démonnak, amik ugyanúgy meg tudnak gyötörni, mint egy külső hatalom.

Ne higgy az ilyen démon-űzőknek, mert többb kárt tesznek, mint segítenek.

A végén tényleg megőrülhetsz, pedig lehet segíteni rajtad, úgyhogy én azt tanácsolom: pszichológus.

2011. ápr. 29. 11:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Szia, ha gondolod, írj majd egy privátot.
2011. ápr. 30. 01:32
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is gyanús a szkizofrénia, főleg ha 18-25 éves vagy, akkor szokott előjönni. Hallottam olyan esetről, hogy szintén csak este hallotta az illető a hangokat, mert napközben sok más zaj miatt nem voltak zavaróak, este viszont felerősödtek a tünetek.

Pszichiátriára kéne elmenned. Ne vedd úgy, hogy ez gáz, mintha hasfájással elmennél a belgyógyászatra. Minél előbb mész el, annál inkább tudnak segíteni!

2011. ápr. 30. 23:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyszer álmomban hallottam öklendezést és hányást, amikor felkeltem, a macska pont a szőnyegemre vukkozott. Nézd meg, nincs-e valami az ágyad alatt!
2011. máj. 6. 14:31
 20/25 kris' ***** válasza:

Én azt ajánlanám, hogy a pszichiáter mellett látogass meg egy parapszichológiában jártas embert is. Nagyon sokan szenvednek pszichiátrián olyan emberek, akiknek megszállói vannak. Démon nem lehet, mert azt az energiát amivel egy démon rendelkezik egy átlagos ember nem bírja el. Az viszont elképzelhető, hogy megszállód van.

Én azt javaslom, h hívd fel a R.A.I. Magyarország központját és ott kapsz segítséget. Én is náluk tanultam, de már külföldön élek. (A neten megtalálod őket)

2011. máj. 13. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!