DNS sejtváltozás 2012-ben?
Olvastam egy cikket, melyben a bennfentesek szerint hírtelen DNS változás lesz. Ez mindent megmagyaráz. Most már értem, teljesen átlányegűl az emberiség ?
Úgy van! Meg aki kicsit tanult biokémiát, DNS szintézist stb., az tudja, hogy ha a DNS meg akar változni, ahhoz még millió-egy dolognak is meg kell változnia. Felborul minden mechanizmus, ami a szervezetben megy. A DNS meghatározza az élettani folyamatokat, de az élettani folyamatok által (is) jön létre a DNS, nincs elszigetelve.
A Nap energiája meg... gondolom az apróbb sérülésekre gondolsz. Azt még a kozmikus sugárzás, földi, természetes háttérsugárzás is okozza, de ezek ki is javítódnak rögtön, úgy van "kitalálva" a rendszer. Változhat persze a DNS, de ahogy mondod, ez egy nagyon hosszú folyamat, nem a mi időléptékünk.
Amikor elolvastam, teljesen elhittem, de hát nem igaz, hogy engem ilyen könnyen át lehet verni ilyenekkel XD
Személy szerint leszärom, hogy mi lesz 2012-ben, ha lesz valami, akkor majd jön, ha jönnie kell, ha meg nem, akkor ugyan úgy folytatom tovább az életem.
Én sem igazán értem, hogy ez miért olyan fontos az embereknek... Mi van akkor, ha jön a világ vége?? Akkor visszatekered az időt, hogy másképp csinálj dolgokat?! Semmit sem tudunk tenni a világ vége ellen, MÁR HA LESZ!
Még egy-két fukushima-csernobila és rá se ismerünk majd az eredetire az tutter vágod?
elbűvölő átkag ember
A Dns-ünk monumentális változásai realizálodnak meg álitják az evolúciós szelektálodást igy meg áll a kontinuitása.
flopilemez
ha nem hiszed járj utána.
flopilemez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!