DNS sejtváltozás 2012-ben?
Olvastam egy cikket, melyben a bennfentesek szerint hírtelen DNS változás lesz. Ez mindent megmagyaráz. Most már értem, teljesen átlányegűl az emberiség ?
Te jó ég! 3 szálas DNS-ű gyerekek... a kormányok is azért nem működnek és a háborúk is azért vannak, mert megváltozik a DNS... Világos. :D
De az már gyanús volt, mikor említette ezeket a kutatásokat, kísérleteket, aztán mondja, hogy pszichológiát meg természetgyógyászatot végzett.
És még a cikk feléig sem jutottam. :D
Amúgy én eddig azt hittem, hogy a DNS azért dupla hélix, mert kétszer tekeredik spirálisan...
Tényleg nem rossz ez a cikk, kb. egálban van a "Jézus válaszol" bloggal.
"Sok minden túl van vízionálva ezekkel a témákkal kapcs.ban de én hiszek abban hogy lesz vmilyen változás.Érezhető csak a hülye ember nem látja..."
Köszönöm szépen a minősítést kedves hozzászóló,ezek szerint síkhülye vagyok.:D Elárulnád nekem,akár privátban is,hogy mit kellene látni?Légy szíves!Mert én csak azt látom,hogy egyre több önző és anyagias ember van a Földön.
Hát elég hihetetlen a cikk, de az tény, h az emberi DNS nem teljes, és fejlődhet, változhat. De az, hogy vizet önt a pohárba kéz nélkül...
"Nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk. Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel megtanulni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ez viszont nem fog spontán végbemenni, harcolni kell érte." - ez viszont 100%-osan így van. A gyógyszeres kezelés legnagyobb hibája, hogy sok esetben nem az okot szünteti meg, hanem a tünetet. Ha fáj a hátad valamiért, szedhetsz gyógyszert, a hátfájás elmúlhat, de az ok megmarad. Ez nem orvoslás.
valaki megmagyarázza hogy mi a fene köze van a DNS nek a természetfeletti dolgokhoz?
szerintem a cikk írója túl sok x-men-t nézett.
11.13as hát nem is tudom...én úgy ablokk látom mindenben az emberek gondolkodásában,senki nem találja a helyét,a rengeteg gyilkosságok erőszak..a fiatalok viselkedése...tudom hülye példa de pár éve még nem volt az amit tucat évesen csinálnak egy páran...úgy szerintem az egész világ megőrült egy ideje...a politika a rengeteg környeteti változás katasztrófa.és ezeket nem csak azért halljuk mert gyorsabb a hírközlés hanem mert valóban többb van belőlük...nos lehet hülye példákat hoztam fel 2012 ide vagy oda szerintem sok minden bejött de hogy mi lesz a végkifejlet kitudja...:)
Amúgy találtam olyan oldalrt a neten ahol egy fórumban már kb 2003 óta írnak ezekről a dolgokról 2012ről stb.Azért ez is érdekes mert pl a médiában csak olyan 3 éve kezdett el terjedni ez az egész.Miért nem előbb akkor?
Amúgy van az a mondás hogy akinek nem inge ne vegye magára a hozzászólásokat v ha mégis így érzi akkor csak nézzen körbe maga körül.:)
Hát ez egy nagyon szórakoztató cikk volt :D
Most lehet, hogy én mondok hülyeséget, de a DNS egy kromoszómájának egy kicsi megváltozása is súlyos betegséget okozhat. Pl. Down-kór. Tehát, ha hirtelen az emberekben a helixek csak úgy fejlődnének meg változnának, akkor közel sem ilyenek lennének a tünetek, és a tudósok egyszerűen nem tudnák eltitkolni ezt a nagyközönség elől.
Szimplán be volt teázva a néni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!