DNS sejtváltozás 2012-ben?
Olvastam egy cikket, melyben a bennfentesek szerint hírtelen DNS változás lesz. Ez mindent megmagyaráz. Most már értem, teljesen átlányegűl az emberiség ?
Gondolom ezt te sem gondolod komolyan.Hihetetlen ez a cikk. Ennyi badarságot összehordani úgy, hogy orvosi dolgokat keverünk bele...:)
Egyébként van egy jó módja annak, hogy azonnal rájöjj, hogy ez kamu cikk:nem írja le a módszert, amivel a vizsgálati eredmények kijöttek, sőt, még csak meg sem említi, milyen kutatás volt ez. Általánosságokat ír, úgy, hogy a mintavételi populációról egy adatot sem közöl: hányan vettek részt a studyban, milyen módszererrel vizsgálták a DNS-t, stb.
Nevetséges.
> Most már értem, teljesen átlányegűl az emberiség ?
Igen. Az emberiség látványosan elhülyül. Te még csak a kezdete vagy!
En azt nem ertem,mi ez a 2012-hiszteria.Meg csak nem is kerek szam.2000-ben meg hagyjan volt,azt hittem,most ujabb ezer evig nyugtunk lesz a vegiteletvaroktol,de ugy latszik,a sotetseg ujra tamad.
Valaki magyarazza mar meg,mi ertelme az egesznek?
Ufok,foldrengesek,cunami,reptoidok,atlenyegules,Nibiru,napszel-ennyire ures lenne az emberek elete?Get a life,man!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!