Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért nem segítenek az angyalo...

Miért nem segítenek az angyalok nekem? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Csak olyan írjon ,aki hisz benne! Szóval 17 éves vagyok,és hiszek az angyalokban. Van egy bonyolult fiú ügyem:pontosabban 2 fiú van a dologban. Megkértem az angyalokat,hogy válaszoljanak a kérdéseimre álmomban: melyik iránt mit érzek,mit éreznek ők irántam?

Ezt három nap is megpróbáltam,de nem jött vélasz... miért szerintetek? mit tudnék csinálni? kérlek segítsetek!

2011. febr. 12. 12:05
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

nem tudom, én is hiszek bennük, nekem segitenek, mondjuk nem ilyen ügyekbe, szerintem vagy azért nem segitenek mert nem hiszel teljesen bennük. vagy azért mert ebbe ők sem tudnak.

remélem segítettem.

2011. febr. 13. 12:18
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tele vannak melóval és még nem jutottak el a tiedig.
2011. febr. 13. 13:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Hogy fogalmaznád meg, ki/mi az angyal?

Rilke azt mondta, az (egyébként gyönyörű) Duinói elégiákat egy angyal diktálta neki..így fejezte ki,az ihlet perceit.

De szerinted miért írta Rilke, több versében :

"Iszonyatos minden angyal" ? hm?

2011. febr. 13. 23:49
 24/30 A kérdező kommentje:
12:18-as köszönöm szépen :)
2011. febr. 14. 14:56
 25/30 Nemmegmondtam válasza:
akkor nálatok a jézuska hozza az ajándékokat?
2011. febr. 15. 17:10
 26/30 anonim válasza:
100%
az angyalok pulzalo energiagömbök. Céljuk az ember életfeleadatának véghezvitele, az abban való segítség. az őrangyalokkal van egy tévhit viszont: Nem arrol van szo, hogy terelgessenek, gondozanak mint egy hülyegyereket, hanem az életfeladat telejesítésében valósegítség. Szóval ha holnap meg kell élnem azt, hogy agyonvernek, arra fog vezetni, ha pedig szerelmes leszek akkor pedig abban. Érzés nélküli entitasok, fénylények. üdv.
2011. febr. 16. 08:13
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
istenem... hogy lehettek ennyire retardáltak?
2011. febr. 16. 17:27
 28/30 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-16 08:13 - Egyetertunk.

Ami pedig a valaszt illeti, a valasz benned van. Onmagadban keresd, ne mastol (tolunk a GYK-en, vagy az angyaloktol vard).

Meditalj, merulj el magadban, kepzeld el a ket fiut egymas melle. Hasonlitsd ossze oket mindenben. Ha segit, akkor ird le a plusz/minusz dolgokat egymas melle egy papirra. Ha az egyik fiuhoz tobb pluszt tudsz felsorolni, az azt jelenti, hogy oiranta tobbet erzel. Ne kapkodd el, tenyleg merulj magadba, csendben, nyugis korulmenyek kozott es fokuszalj a fiukkal kapcsolatos gondolataidra, szoval semmikepp ne reklam kozben, vagy szunetben allj ennek neki.

2011. márc. 8. 07:45
 29/30 anonim ***** válasza:
..ha nem veszik ki soha a mankót a hónod alól sosem tanulsz meg önállóan járni.
2011. máj. 26. 12:36
 30/30 anonim ***** válasza:

Angyalok léteznek és segitenek!

Egyedül egy dologban nem tudnak segiteni.

A szerelemben!!!

2011. aug. 3. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!