Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egy macskában él tovább?

Egy macskában él tovább?

Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozik, hogyan lehet megállapítani, hogy a macska ki helyett jött?
2011. jan. 29. 18:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem az elhalálozott családtag/ismerős/barát/stb., nem jön vissza állati képben. Valószínűleg az lehet, hogy ilyenkor az ember annyira elszomorodik, hogy észrevesz olyan dolgokat is, amiket egyébként nem venne észre. Pl, hogy a macska tulajdonságai hasonlítanak papira...de ez nem azt jelenti, hogy a macskát megszállta a nagypapa...

Ez vszeg valami pszichés dolog lehet, és most nem azt akarom mondani, hogy tudathasadásod, vagy valami dilid van, hanem azt, hogy az ilyen dolgokat szerintem az agy, azért csinálja, hogy elterelje a figyelmünket a szomorú gondolatokról, és próbáljunk túllépni rajta. Szerintem ez ilyenkor természetes.

Remélem kielégítő választ adtam!

UI.: Ha esetleg valamelyik mondatommal megsértettelek, akkor ne haragudj, mert nem állt módomban!

2011. febr. 15. 12:48
 22/22 Vohu Manah ***** válasza:

Sziasztok!

Szomorúan olvasom, hogy néhány válaszadó nem csak, hogy a kérdező nézeteit nem tiszteli, de az érzéseit sem. Arra kérlek ezeket a válaszokat figyelemre se méltasd!

Egyetértek az előttem válaszolóval, abban, hogy fájdalmunkban, és azért, hogy lelkünket nyugtatva azt higgyünk a kedvenc macskám az elhunyt szerettem is egyben.

Van egy indiai történet, mi szerint egy herceg megunta a palotát és a fényűzést, és kiment az erdőbe, ott nagyon erős barátságot kötött egy őzzel. A herceg haldoklott, de az őz ott volt mellette, az volt az utolsó kívánsága, hogy őz formájában szülessen újjá, csak a szerette mellett maradhasson.--> lehet ez egy szívszorítóan gyönyörű történet is, vannak akik hisznek ebben az akaratban. Köztük én is. A mese mellett van egy valódi történetem is.

Elvesztettem egy számomra nagyon fontos személyt, nagyon fiatal volt, és nagyon nem akart távozni közülünk. Ő a nagy bátyám volt. Van egy hiedelem miszerint a nagyon nyugtalanul távozók, akik utolsó leheletükkel visszaakarnak térni, a legközelebb születő gyermek képében visszatérnek. 7 éves az unokaöcsém, és kiköpött ő. Az hogy hasonlít rá, az természetes is lehet a genetika miatt, Ő zenész volt, már 3 évesen gitárt fogott a kezébe... már gyanúsabb, de még lehet mindig természetes. De mikor az a falat gyerek 5 évesen velem szembe állt, és azt mondta: "Nena, ez a ház olyan, mint ha nem rég elment volna innen valaki". A nagybátyám halála után nem sokkal meghalt a papám (aki az ő apja is volt); a kisfiú születése előtt, még nem tudott róla, és nem is meséltünk róla. --> a nagybátyám megígérte, hogy visszajön az autójával. Hiszem, hogy visszatért :), mert megígérte.

Kedves Kérdező! ismerek egy módszert, amivel kiderítheted az igazságot, a lelki békéd nyugalma érdekében. Ha érdekel írj rám nyugodtan privátban.

2011. febr. 24. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!