Az miért van, hogy amikor belé akarok olvasni a bibliàba akkor elkezdek szédülni, és nem tudom tovább olvasni?
Biztos unod.
Csak magadra erőlteted az olvasást, de igazán nem is érdekel.
Én is így vagyok ezzel, ha valami nem érdekel, és olvasnom kell hányingerem lesz.
Normális vagy, csak sok hülyeség van benne attól csak a fanok nem lesznek rosszul.
Üdv: Lilith
Ha karizmatikus keresztényként közelítem meg a kérdésed és szeretném kicsit misztifikálni, akkor azt mondom, hogy a benned lakozó vagy rád hatással lévő démon nem akarja, hogy megvilágosulj, ezért fizikai korlátot szab annak, hogy olvashasd Isten szavát.
Én sokszor tapasztaltam, hogy a Sátán valamiképpen meg akar gátolni abban, hogy Istent kövessem/szolgáljam. De legtöbbször csak saját magunk vagyunk önmagunk korlátai és ellenségei. Tehát túlmisztifikálás nélkül is lehet ez benned egyfajta önkontroll. A tudatalattid fél az ismeretlentől. Hogy esetleg olyasmit olvasol, ami megváltoztatja az életed, a gondolkodásod ezért inkább blokkol. Ez olyan mint amikor elnyomunk magunkban érzéseket, emlékeket... pusztán pszichológia.
Rajtad múlik, hogy leküzdöd-e ezt a korlátot vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!