Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogy történhetett ez meg? Van...

Hogy történhetett ez meg? Van rá valami ésszerű magyarázat?

Figyelt kérdés
Nem rég halt meg egy régi jó barátom "Cs". (öngyilkos lett) Néhány éve kaptam tőle egy kis damil figurát,ami sokáig a kulcstartómon volt,de egyszer valahogy lejött róla,eltettem a fiókba,onnan pedig eltűnt. Rengeteget kerestem az egész lakásba,de sehol sem volt. Kb. 2 hónapja külön költöztem a párommal. 3 hete nagy-takarítottunk és az ágy alatt megtaláltam a kis damil figurát! Nagyon megörültem neki,de fogalmam sem volt,hogy hogyan kerülhetett oda. Kiszedtem az ágy alól,s visszatettem a kulcstartómra.Néhány órával később megcsörrent a telefonom. "Cs" húga hívott,s zokogva mesélte, hogy délután 3-kor rátaláltak "Cs"-re, ahogy élettelenül fekszik a szobájában. A mentők szerint akkor már 1-2 órája halott volt. Természetesen nagyon szomorú voltam,sírtam 3-4 napon keresztül,csak a temetés után sikerült megnyugodnom. A temetés után a párom hívta fel a figyelmet arra,hogy milyen érdekes, hogy "Cs" kb. 13-14 óra körül halt meg,s én is kb. ebben az időben találtam meg a tőle kapott damil figurát. Nem nagyon hiszek az ilyen "szellemes" sztorikban,de ekkora véletlen nem lehet! Mit gondoltok az esetről?
2011. jan. 4. 13:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10:24

Ez nagyon érdekes! Én amikor megtaláltam a kis figurát, eszembe sem jutott,így próbálna üzenni. Persze nagyon meglepődtem,hogy meglett,de a kép igazából csak a temetés után állt össze. Köszi a válaszod!

2011. jan. 11. 12:33
 12/15 anonim válasza:
Márpedig véletlenek nincsenek!!!
2011. jan. 15. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Annak hogy eltűnt a kis figura és te pont akkor megtaláltad nem igazán a "halált" jelképezi nem?

Ez egy véletlen.És szerintem nem is kapcsolódnak egymáshoz.Mondjuk ha elszakadt volna vagy a darálóba ejtetted volna az olyan "halálos" de ez nem.

Ettől még elég furi..

És részvétem.

2011. febr. 2. 17:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja és hogy hogyan került a párodhoz arra is magyarázattal tudok szolgálni:

1.a párod véletlen eltette valaamiével eggyütt de ha el volt zárva akkor nem tom...

2.Valahogy a haverod lehettett.

2011. febr. 2. 17:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha meg új házba költöztetek akkor nem tom de én tisztára tudománypárti vagyok úgyhogy nekem szellemek meg angyalok meg ilyenek nincsenek!Minden a véletlen eredménye. képzeld hány ember van a Földön ennek az eséje 1 volt a 10 hez (kb.) szóval valószínü ja és most már eszembejutott hogy:

1.zsebrevágtad költözéskor

2.leesett mondjuk egy lyukban a zsebedbe vagy csak ott volt simán.

3.levetted a nacit vagy csak mozgolódás közbe kiesett a zsebedből.

4.te megtaláltad!

2011. febr. 2. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!