Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ez mi volt? Lehetett szellem?...

Ez mi volt? Lehetett szellem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok az a szellemes fajta, aki mindenből szellemet csinál. De mostanában mégis van egy-két dolog, amit furcsának vélek. Még mielőtt elkezdeném, nem olyan hülye dolgokról van szó, hogy jajj kinyílt az ajtó, ablak...

Tehát:

Legutóbb, mikor egyedül voltam otthon, már lassan sötétedett, mert ugye tél van, és hamarabb sötétedik. Akartam menni becsukni a bejárati ajtót, amikor olyasmi történt, amit most sem tudok kiverni a fejemből. A folyosón eddig is eléggé szarakodott a lámpa, akkor pedig elkezdett villogni, majd kiment. Ezzel semmi baj nincs, de a sötétben a szekrényről leesett valami, és mikor megpróbáltam felvenni, valaki megérintette a vállamat, és hirtelen mintha megfagyott volna körülöttem a levegő, olyan hideg volt. Körülnéztem, és a sötétben láttam egy olyan részt, mintha összesűrűsödött volna a levegő, majd szétoszlott.

Tegnapelőtt éjszaka felkeltem hajnali 2 fele. És hallottam, mintha valaki odalépett volna az ágyamhoz. Nem volt ott más, csak megint az a ködszerűség, és a hideg levegő. És amíg vissza nem aludtam, végig éreztem, hogy ott van valaki.

Plusz amikor itthon voltam kb egy hete egyedül, sikításokat hallottam, de nem kintről, hanem bentről, és folytonos rohangálás hallottam a lépcsőről (emeletes házban lakunk).

Kérlek, normális válaszokat. Ez lehetett szellem? Vagy valami más magyarázat?

2010. dec. 25. 14:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Üldözési mánia is lehet. Felismer dolgokat, amik nincsenek ott. De egyértelműen elmezavar, lehet agydaganat is. Főleg, hogy meg sincs lepődve. Enyhébb esetben az ingerszegény környezet által kiváltott unalommal vegyitett élénk fantázia. Mindenképpen orvost javasolok.
2010. dec. 29. 22:46
 22/31 anonim ***** válasza:
Nekem van macskám ,mégis van szellem .Sőt 2 macskámat is kinyírta a szellem.:(
2010. dec. 31. 10:18
 23/31 anonim válasza:

adfh akárki...-.-

Ez már megint mekkora baromság...-.-

Ez szánalmas, már ne is haragudj...=/

2010. dec. 31. 14:22
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem állj le az LSDről.
2011. jan. 9. 12:13
 25/31 anonim válasza:
Bátor vagy. én nagyon megijedtem volna, jó mondjuk én még gyerek vagyok és egy ijesztőbb horrorfilmtől is kiakadok. De akkoris. Amúgy szerintem se bántsd. De ez a kérdezd meg mit akar tőled jó ötlet lehet ;-). Csak ne ijedj meg és ne legyél depis. Ez a lényeg.
2011. jan. 13. 19:40
 26/31 anonim ***** válasza:
14:22: Ja, a tudományos magyarázat a hülyeség, tééényleg, a tudomány mekkora egy baromság!:D
2011. jan. 14. 20:42
 27/31 anonim válasza:
Lehet, h a házban valaki meghalt, de valószínűbb h megölték (sikítások miatt mondom). nem hinném h bántani akar, inkább csak azt akarja h segíts neki békére lelni... Lehet be van falazva valahová a teste, és azt akarja, h a tettes bűnhődjön! én a helyedbe kérdezősködnék a házban, h hallottak-e valamit halál esetről (akár a környéken).
2011. jan. 20. 18:14
 28/31 anonim válasza:
Jaja... De ne kérdezgess egyedül tőle semmit, az megint hülyeség , inkább keress meg egy táltost. De ha eddig nem bántott, akkor ezután sem fog, de ne akarj vele egyedül kapcsolatba lépni!!!!
2011. jan. 31. 08:26
 29/31 anonim ***** válasza:
Bola79 te nem vagy földrajztanár véletlenül?Am a kérdésedre válaszolva lehetett szellem.
2011. febr. 1. 21:33
 30/31 SonY12 válasza:
hmm elég furcsa de velem is történ ilyesmi : régen énnekaros voltam és mentünk fellépni előtte pár nappal gyakoroltunk épp az emberek együttestől énekeltük a tábortűz című dalt és a nagyapám jutott az eszembe aki 2007 ben halt meg és mikor rágondoltam valaki a kezét a vállamra tette... hátranéztem senki elmosolyodtam és elkezdtem sírni de mostmár akármikor meghallom ezt a számot elkezdek sírni.. boccs hogy nem nagyon tudtam segíteni :)
2011. okt. 4. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!