Ez mi volt? Lehetett szellem? Bővebben lent
Egyáltalán nem vagyok az a szellemes fajta, aki mindenből szellemet csinál. De mostanában mégis van egy-két dolog, amit furcsának vélek. Még mielőtt elkezdeném, nem olyan hülye dolgokról van szó, hogy jajj kinyílt az ajtó, ablak...
Tehát:
Legutóbb, mikor egyedül voltam otthon, már lassan sötétedett, mert ugye tél van, és hamarabb sötétedik. Akartam menni becsukni a bejárati ajtót, amikor olyasmi történt, amit most sem tudok kiverni a fejemből. A folyosón eddig is eléggé szarakodott a lámpa, akkor pedig elkezdett villogni, majd kiment. Ezzel semmi baj nincs, de a sötétben a szekrényről leesett valami, és mikor megpróbáltam felvenni, valaki megérintette a vállamat, és hirtelen mintha megfagyott volna körülöttem a levegő, olyan hideg volt. Körülnéztem, és a sötétben láttam egy olyan részt, mintha összesűrűsödött volna a levegő, majd szétoszlott.
Tegnapelőtt éjszaka felkeltem hajnali 2 fele. És hallottam, mintha valaki odalépett volna az ágyamhoz. Nem volt ott más, csak megint az a ködszerűség, és a hideg levegő. És amíg vissza nem aludtam, végig éreztem, hogy ott van valaki.
Plusz amikor itthon voltam kb egy hete egyedül, sikításokat hallottam, de nem kintről, hanem bentről, és folytonos rohangálás hallottam a lépcsőről (emeletes házban lakunk).
Kérlek, normális válaszokat. Ez lehetett szellem? Vagy valami más magyarázat?
adfh akárki...-.-
Ez már megint mekkora baromság...-.-
Ez szánalmas, már ne is haragudj...=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!