Ez mi volt? Lehetett szellem? Bővebben lent
Egyáltalán nem vagyok az a szellemes fajta, aki mindenből szellemet csinál. De mostanában mégis van egy-két dolog, amit furcsának vélek. Még mielőtt elkezdeném, nem olyan hülye dolgokról van szó, hogy jajj kinyílt az ajtó, ablak...
Tehát:
Legutóbb, mikor egyedül voltam otthon, már lassan sötétedett, mert ugye tél van, és hamarabb sötétedik. Akartam menni becsukni a bejárati ajtót, amikor olyasmi történt, amit most sem tudok kiverni a fejemből. A folyosón eddig is eléggé szarakodott a lámpa, akkor pedig elkezdett villogni, majd kiment. Ezzel semmi baj nincs, de a sötétben a szekrényről leesett valami, és mikor megpróbáltam felvenni, valaki megérintette a vállamat, és hirtelen mintha megfagyott volna körülöttem a levegő, olyan hideg volt. Körülnéztem, és a sötétben láttam egy olyan részt, mintha összesűrűsödött volna a levegő, majd szétoszlott.
Tegnapelőtt éjszaka felkeltem hajnali 2 fele. És hallottam, mintha valaki odalépett volna az ágyamhoz. Nem volt ott más, csak megint az a ködszerűség, és a hideg levegő. És amíg vissza nem aludtam, végig éreztem, hogy ott van valaki.
Plusz amikor itthon voltam kb egy hete egyedül, sikításokat hallottam, de nem kintről, hanem bentről, és folytonos rohangálás hallottam a lépcsőről (emeletes házban lakunk).
Kérlek, normális válaszokat. Ez lehetett szellem? Vagy valami más magyarázat?
Mindig van más magyarázat. Pl: képzelődsz, áromparalízised van, stb. =/
Mindig is ott laktál, ahol most, és azelőtt nem volt semmi hasonló?
Igen, lehetett szellem ilyenek velem is történtek már, konkrétan akkor amikor egy fiút izonyatos kegyetlen módon öltek meg a barátai, mint később kiderült én pont a halálával egy időben szúrtam fel a kezem, egy nagyon mély szúrt sebről van szó, persze véletlenül.Utánna néztem és amikor meélték a gyilkoság történetét,lejátzódott előttem és pont olyannak képzeltem a gyilkosokat amilyenek, vagyis hasomlónak. Ekkor kezdődött minden, utánna ha Róla volt szó a tvben, elment a kép, amig annak a hirnek vége nem lett. A villany is mindig elment, ha csak a település nevét kimondtam, egyszer meg kicsapódott a szekrény mindkét ajtaja tiszta erőből, barátnőmmel nagyon megijedtünk. Aztán hirtelen mindent tudtam a városról, olyanokat is amiket nem, ezt nem tudom értitek-e, mert még sosem jártam abban a városban.
Aztán volt egy kirándulá, ahol annyira elegem lett ezekből, hogy leittam magam a sárga földig, na ezt nem kellett volna, mert 4-5 órás sírőgörcsöt kaptam és valószinű az a 40 fő tiszta hülyének tartott emiatt a sztori miatt. Aztán egyszetrcsak megkönnyebbültem. Mintha kő esett volna le rólam, később tudtam meg, hogy pont akkor csináltak egy szeánszot és elküldték a szellemet. Azóta nincs i ilyen. Persze az i lehet, hogy csak amiatt könnyebbültem meg, hogy kisirtam magam....
És ezt az egészet csak be i képzelhettem magamnak gyenge idegrendszerem miatt, hiszen abban az időszakban elég sokminden összejött....
Nem tudom. Szerintetek?
a füstölőket se szeretik,
a hangos zenét se nagyon.
Én alapvetően se nem tagadom, se nem pártolom a szellemek létezésének teóriáját. Lévén Én nem találkoztam még megmagyarázhatatlan jelenségekkel. Viszont azért mert én nem tapasztaltam attól még más se? Így tartózkodom.
Viszont sokan írják, hogy ilyenkor meg kell kérdezni mit akar. Szerintem derítsd ki a szándékait.
Ez a képzelődés akkora baromság!!!!!
A pszihológusok megpróbálják az olyan dolgokat is tudományosan elhitetni veled, amit nem lehet pszihológiailag megmagyarázni!! Szellemek igenis léteznek!
De ne próbáld sehogyan sem felkavarni a világukat, elriasztani, mert ha rosszul sikerül, akár még a halálodat is okozhatja.
Bocsi hogy megijesyztettelek, de ezzel tényleg nem szabad játszani. A sikítós dologig azt hittem békés szándékú, de a síkítás nem vall semmi jóra. de 70% rá hogy békés szándékú.
Ui: Kapcsolatba akar veled lépni. Szerencsés vagy. A szellemek csak akkor láttatják meg magukat az emberek körül, vagy csak akkor nyílik meg a középső szemed hogyha ezekre a viszontagságokra fel vagy készülve.
NEM KÉPZELŐDTÉL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!